Blyneliai įdaryti grybais

Blyneliai įdaryti grybais

5 (3 įvertinimai)

3-4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Blyneliai su grybais – skanus ir sotus patiekalas, kurį galima pasiūlyti savo brangiausiems. Tokie blynai nepaprastai skanūs, maistingi ir sotūs. Galima naudoti bet kokius grybus, pačius prieinamiausius ir įprasčiausius – pievagrybius, jie čia puikiai tinka. Taip pat įdėkite šiek tiek sūrio, svogūnų laiškų – gausite tiesiog nuostabų skonį ir derinį. Patiekite tokius blynus su grietine, ar bet kokiu padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    6~7 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Grybai (pievagrybiai)
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Svogūnų laiškai
    15 gramų
  • Druska, juodieji pipirai
    Pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus produktus pagal sąrašą, jei norite, receptui galite naudoti ir kitus grybus.
    1. Paruoškite visus produktus pagal sąrašą, jei norite, receptui galite naudoti ir kitus grybus.
  • Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Keptu...
    2. Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą augalinio aliejaus, tada perkelkite grybus ir svogūnus, kepkite 4-5 minutes, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Tuo metu ruoškite tešlą blynams – į gilų dubenį supilkite šiltą pieną, įmuškite kiaušinį.
    3. Tuo metu ruoškite tešlą blynams – į gilų dubenį supilkite šiltą pieną, įmuškite kiaušinį.
  • Suberkite kvietinius miltus, tada viską išplakite mikseriu.
    4. Suberkite kvietinius miltus, tada viską išplakite mikseriu.
  • Reklama
  • Į tešlą įdėkite šaukštą sviesto ir žiupsnelį druskos. Paruoštą tešlą galima palikti 5 minutėms pastovėti.
    5. Į tešlą įdėkite šaukštą sviesto ir žiupsnelį druskos. Paruoštą tešlą galima palikti 5 minutėms pastovėti.
  • Iki to laiko grybai ir svogūnai turi būti apkepti.
    6. Iki to laiko grybai ir svogūnai turi būti apkepti.
  • Reklama
  • Lengvai patepkite keptuvęriebalais, dėkite po kaušelį tešlos, apkepkite blynus iš abiejų pusių po kelias minutes.
    7. Lengvai patepkite keptuvęriebalais, dėkite po kaušelį tešlos, apkepkite blynus iš abiejų pusių po kelias minutes.
  • Grybus susmulkinkite blenderiu, į grybus suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įdarą pagardinkite drusk...
    8. Grybus susmulkinkite blenderiu, į grybus suberkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įdarą pagardinkite druska, pipirais, viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Blyno krašte paskleiskite įdarą.
    9. Blyno krašte paskleiskite įdarą.
  • Tada susukite blyną į suktinuką. Tą patį padarykite su visais kitais blynais.
    10. Tada susukite blyną į suktinuką. Tą patį padarykite su visais kitais blynais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai