Sausainiai Varškės trikampiai

Sausainiai Varškės trikampiai

5 (1 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Puikus kepimo sprendimas, jei turite varškės. Sausainius „Varškės trikampiai“ paruošti namuose labai paprasta, o jų skonis nuostabus! Skanūs, švelnūs ir skanūs sausainiai „Varškės trikampiai“ namuose – puikus sprendimas, jei turite varškės. Tokį skanėstą paruošite vos per valandą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų (arba margarinas)
  • Kvietiniai miltai
    2 stiklinės
  • Varškė
    250 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1/3 puodelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia susmulkinti sviestą arba margariną. Tai galima padaryti virtuvės kombaino dubenyje arba su stambia tarka rankomis.
    1. Pirmiausia reikia susmulkinti sviestą arba margariną. Tai galima padaryti virtuvės kombaino dubenyje arba su stambia tarka rankomis.
  • Pirmiausia suberkite varškę (išmaišykite), o tada miltus ir kepimo miltelius. Minkome tešlą. Masė turi būti labai minkšta. Tada pabarstyk...
    2. Pirmiausia suberkite varškę (išmaišykite), o tada miltus ir kepimo miltelius. Minkome tešlą. Masė turi būti labai minkšta. Tada pabarstykite stalą miltais, perkelkite tešlą ant paviršiaus.
  • Reklama
  • Išminkę tešlą iškočiojame sluoksnį (ne daugiau 6 mm storio), iš kurio išpjauname apskritimus. Tai galima padaryti naudojant stiklinę arba...
    3. Išminkę tešlą iškočiojame sluoksnį (ne daugiau 6 mm storio), iš kurio išpjauname apskritimus. Tai galima padaryti naudojant stiklinę arba formą. Kiekvieną apskritimą apvoliokite cukruje.
  • Perlenkiame per pusę ir vėl pamerkiame į cukrų. Tada vėl. Gausime trikampio formą. Sudėkite ant kepimo skardos ir nusiųskite į orkaitę.
    4. Perlenkiame per pusę ir vėl pamerkiame į cukrų. Tada vėl. Gausime trikampio formą. Sudėkite ant kepimo skardos ir nusiųskite į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite 12-15 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
    5. Kepkite 12-15 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai