Paprastas ir greitas grietinės pyragas

Paprastas ir greitas grietinės pyragas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Grietininis pyragas yra vienas iš paprasčiausių, bet vis dėlto skanių pyragų. Tai puikus pasirinkimas šeimai, nesunkiai paruošiamas ir reikalauja tik kelių ingredientų. Pabandykite kepti pagal mano receptą. Šio recepto dėka išmoksite pagaminti paprastą ir greitą grietinės pyragą. Jame nėra jokių kenksmingų priedų, todėl puikiai tiks net ir mažiausiems smaližiams.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    320 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Grietinė
    200 gramų (+ 500 gramų kremui)
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    150 gramų (+ 100 gramų kremui)
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus
    1 pakelis
  • Tirštiklis
    1 pakelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išplakti mikseriu, suberti druską, cukrų (įprastą ir vanilinį). Plakite, kol mišinys taps šviesesnis.
    1. Kiaušinius išplakti mikseriu, suberti druską, cukrų (įprastą ir vanilinį). Plakite, kol mišinys taps šviesesnis.
  • Įpilkite grietinės ir lydyto sviesto. Taip pat nepamirškite apie kepimo soda.
    2. Įpilkite grietinės ir lydyto sviesto. Taip pat nepamirškite apie kepimo soda.
  • Reklama
  • Į gautą mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Viską sumaišykite šluotele arba mentele.
    3. Į gautą mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius. Viską sumaišykite šluotele arba mentele.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Kepkite 35-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patikrin...
    4. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite į ją tešlą. Kepkite 35-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patikrinkite pasirengimą dantų krapštuku.
  • Reklama
  • Atvėsusį pyragą apipjaustykite išilgai kraštų, kad jie išsilygintų. Pyragą supjaustykite į 2 riekeles. Atraižas susmulkinkite į trupinius.
    5. Atvėsusį pyragą apipjaustykite išilgai kraštų, kad jie išsilygintų. Pyragą supjaustykite į 2 riekeles. Atraižas susmulkinkite į trupinius.
  • Norėdami paruošti kremą, sumaišykite grietinę su cukrumi ir suplakite mikseriu. Palaukite, kol cukrus ištirps. Kiekvieną pyrago sluoksnį ...
    6. Norėdami paruošti kremą, sumaišykite grietinę su cukrumi ir suplakite mikseriu. Palaukite, kol cukrus ištirps. Kiekvieną pyrago sluoksnį sutepkite grietine.
  • Reklama
  • Į likusią grietinę įpilkite tirštiklio, padėkite į šaldytuvą 10 minučių, tada gausiai sutepkite pyrago sluoksnius, nepamiršdami ir pyrago...
    7. Į likusią grietinę įpilkite tirštiklio, padėkite į šaldytuvą 10 minučių, tada gausiai sutepkite pyrago sluoksnius, nepamiršdami ir pyrago šonų.
  • Pyrago šonus ir viršų papuoškite trupiniais. Pyragui leiskite pastovėti 2 valandas. Rezultatas buvo sultingas, skanus naminis pyragas.
    8. Pyrago šonus ir viršų papuoškite trupiniais. Pyragui leiskite pastovėti 2 valandas. Rezultatas buvo sultingas, skanus naminis pyragas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai