Pilno grūdo pica be mielių

Pilno grūdo pica be mielių

5 (1 įvertinimai)

3-4

Porcijos

1 val. 10 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Kad pica nudžiugintų savo skoniu, tešlą reikia iškočioti iki 3 mm storio ir ne daugiau. Jei pagrindas yra storesnis, jis nebus gerai iškepęs, bus kietas ir beskonis. Taip pat atkreipiu dėmesį, kad įdarą galite gaminti pagal savo skonį. Tačiau dėl šoninės ir kumpio pica tampa sultinga ir labiau pabrėžia jos skonį. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Mėsa / # Daržovės
  • Reikalingi ingridientai:

  • Pilno grūdo miltai
    240~260 gramų
  • Kefyras
    180 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai tešlai
    1/2 šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kumpis
    80~100 gramų (įdarui)
  • Šaltai rūkyta šoninė
    70 gramų (įdarui)
  • Vyšniniai pomidorai
    5~7 (įdarui)
  • Paprikos
    1 (vidutinio dydžio)
  • Sūris
    100~120 gramų (kietas)
  • Pomidorų padažas
    6~8 šaukštai
  • Svogūnai
    1/2 vnt. (Įdarui)
  • Kaip pagaminti

  • Pilno grūdo pica be mielių
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    2. Pradedame nuo tešlos. Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, žiupsnelį druskos.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    3. Suberkite miltus, kepimo miltelius. Pradėkite maišyti šakute, kai tik tešla susirenka į gumulus, įpilkite šaukštą sviesto ir minkykite rankomis. Minkant tešla prilips prie rankų, tačiau palaipsniui sukibs į gumulą.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    4. Gautą tešlą suvyniokite į maišelį ir laikykite šaldytuve 30 minučių.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    5. Kol tešla šaldytuve, paruoškite įdarą. Supjaustykite kumpį storomis juostelėmis. Šoninę mažais gabalėliais.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    6. Supjaustykite pomidorus į ketvirčius. Pipirai plonomis juostelėmis. Svogūnai mažais gabaliukais.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    7. Praėjus laikui, tešlą išimkite iš šaldytuvo. Iškočiokite į 3 mm storio sluoksnį, padėkite ant kepimo popieriaus, tada ant kepimo skardos. Šakute pabadyti tešlos pagrindą kiaurai. Kepimo skardą su pagrindu padėkite į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, 3-4 minutėms.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    8. Praėjus nurodytam laikui, kepimo skardą su paplotėliu išimkite iš orkaitės. Neišjunkite orkaitės. Pagrindą aptepkite pomidorų padažu. Ant viršaus sutarkuokite 80 gramų sūrio.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    9. Ant sūrio uždėkite kumpį, šoninę, jei norite, pabarstykite žolelėmis.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    10. Išdėstykite pomidorus, paprikas. Ant viršaus sutarkuokite likusį sūrį. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, 15 minučių, tai priklauso nuo jūsų orkaitės galimybių.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    11. Praėjus laikui, išimkite picą iš orkaitės.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    12. Patiekite karštą.
  • Pilno grūdo pica be mielių
    13. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai