Mėsa su bulvėmis prancūziškai

Mėsa su bulvėmis prancūziškai

5 (1 įvertinimai)

3

Porcijos

2 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Mėsa su bulvėmis prancūziškai yra populiarus patiekalas ant šiuolaikinių šventinių stalų. Patiekalas išpopuliarėjo dėl puikaus skonio, sotumo ir demonstratyvumo, taip pat dėl ​​to, kad jį mėgsta beveik visi - ir vaikai, ir suaugusieji. Taip pat rekomenduoju kitoms šventėms gaminti mėsą su bulvėmis prancūziškai.

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Didelis svogūnas
    3 vnt
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Sūris
    200~250 gramų
  • Augalinis aliejus
    Pagal skonį
  • Majonezas
    Pagal skonį
  • Druska ir malti pipirai
    Pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    1. Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis plokštelėmis ir padėkite jas į riebalais pateptą skardą.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    2. Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais žiedais ir tolygiai padėkite ant bulvių. Druskos ir pipirų.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    3. Supjaustykite mėsą maždaug 2–2 cm dydžio kubeliais, ji gali būti šiek tiek didesnė. Sudėkite mėsą ir vėl uždėkite daržovėmis, druska ir pipirais.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    4. Pagal skonį ant mėsos uždėkite majonezo.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    5. Galiausiai gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    6. Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame, kol suminkštės - atsižvelgiant į orkaitę ir patiekalo storį, tai gali trukti nuo 45 minučių iki 1 valandos.
  • Mėsa su bulvėmis prancūziškai
    7. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai