Tiršta kriaušių uogienė

Tiršta kriaušių uogienė

4 (4 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Daugelis žmonių mėgsta ryškų kriaušių uogienės skonį ir aromatą. Žiemą ypač malonu prisiminti vasarą ir patiekti uogienę prie arbatos. Arba tiršta uogienė gali būti naudojama kaip pyragų įdaras. Sureguliuokite cukraus kiekį pagal savo skonį. Turiu labai saldžią kriaušę, todėl dedu nedidelį kiekį cukraus. Jei kriaušės rūgščios, galite įdėti kilogramą cukraus ar šiek tiek daugiau. Iš šio ingredientų kiekio gaunama maždaug 1 litras ir 200 ml. tirštos uogienės.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kriaušės
    2 kilogramai
  • Cukrus
    800 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kriaušes supjaustykite gabalėliais, pirmiausia pašalinkite šerdį ir uodegas. Kriaušių skilteles sudėkite į puodą storu dugnu.
    2. Kriaušes supjaustykite gabalėliais, pirmiausia pašalinkite šerdį ir uodegas. Kriaušių skilteles sudėkite į puodą storu dugnu.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus.
    3. Įpilkite cukraus.
  • Virkite ant silpnos ugnies apie valandą. Galbūt 1 valanda 30 minučių (priklausomai nuo kriaušės rūšies). Kai uogienė tampa tirštesnė, ją ...
    4. Virkite ant silpnos ugnies apie valandą. Galbūt 1 valanda 30 minučių (priklausomai nuo kriaušės rūšies). Kai uogienė tampa tirštesnė, ją reikia periodiškai maišyti.
  • Reklama
  • Verdančią uogienę išdėliojame į sterilius stiklainius ir susukame metaliniais dangteliais.
    5. Verdančią uogienę išdėliojame į sterilius stiklainius ir susukame metaliniais dangteliais.
  • Tirštą kriaušių uogienę galima laikyti kambario temperatūroje. Sėkmės ruošiantis!
    6. Tirštą kriaušių uogienę galima laikyti kambario temperatūroje. Sėkmės ruošiantis!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai