Lietiniai blyneliai su jautienos įdaru

Lietiniai blyneliai su jautienos įdaru

5 (12 įvertinimai)

9-13

Porcijos

55 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Populiarus rusiškas patiekalas yra blynai su mėsa. Paprastai patiekiama per pietus kaip antrasis patiekalas. Blynai su mėsos įdaru taip pat bus puikus priedas prie kavos ar arbatos puodelio pusryčiams. Skanaus!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Šiltas pienas
    1 litras (tešlai)
  • Kiaušiniai
    4 vnt.
  • Kepimo soda
    1/2 str. šaukštai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    2,5 puodelio
  • Augalinis aliejus
    1/2 puodelio
  • Malta jautiena
    230 gramų (įdarui)
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai.
  • Kmynai
    1/2 šaukšto
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    1/2 stiklinės
  • Sviestas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kaip pagaminti

  • 3 kiaušinius imuškite į dubenį šilto pieno. Įpilkite soda, cukrų ir druską.
  • Sumaišykite plaktuvu arba mikseriu. Suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite.
  • Įpilkite aliejaus.
  • Paimkite samtį ir kelis kartus suplakite tešlą. Palikite 15 minučių nuošalyje.
  • Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės ir didelės ugnies, įpilkite aliejaus ir įpilkite faršo.
  • Suberkite smulkintą svogūną. Suberkite prieskonius ir druską. Gerai išmaišykite. Palaukite ~5 minutes, įpilkite vandens ir sumažinkite ugnį iki vidutiniškai mažos. Uždenkite ir virkite 20 minučių.
  • Po 20 minučių suplakite 1 kiaušinį su trupučiu vandens.
  • Į mėsą įmaišykite kiaušinių mišinį ir gerai išmaišykite.
  • Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite apvalius rudus lietinius.
  • Į kiekvieną blyną įdėkite šiek tiek sviesto. Pagardinkite mėsos įdaru.
  • Susukite blyną ir ragaukite. Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
  • Rekomenduojami receptai