Svogūnų blynai
5 (1 įvertinimai)
								2-3  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Svogūnų blynai yra prieinamas ir skanus patiekalas, pagamintas iš elementarių ingredientų. Net vaikams patiks šie blynai! Atkreipkite dėmesį į receptą! Svogūnų kotletai paruošiami greitai ir paprastai. Be svogūnų, kepimui imkite kiaušinių, šiek tiek miltų, prieskonių ir aliejaus.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Svogūnai250 gramų
- 
													Kiaušiniai1 vnt
- 
													Kvietiniai miltai3~4 šaukštai
- 
													Augalinis aliejus40 gramų
- 
													Juodieji pipiraipagal skonį
- 
													Druskapagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. 1. Paruoškite ingredientus.
- 
                                                     2. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį tešlai maišyti. 2. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį tešlai maišyti.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Įmuškite vištienos kiaušinį. 3. Įmuškite vištienos kiaušinį.
- 
                                                     4. Pridėkite prieskonių pagal skonį. 4. Pridėkite prieskonių pagal skonį.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Supilkite kvietinius miltus. 5. Supilkite kvietinius miltus.
- 
                                                     6. Išmaišykite tešlą, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tiršta. 6. Išmaišykite tešlą, kad neliktų gumuliukų. Tešla turi būti tiršta.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu paskleiskite blynelius. Kepkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes. 7. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu paskleiskite blynelius. Kepkite ant vidutinės ugnies 2-3 minutes.
- 
                                                     8. Tada apverskite blynus ir kepkite dar porą minučių iki auksinės rudos spalvos. 8. Tada apverskite blynus ir kepkite dar porą minučių iki auksinės rudos spalvos.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Nedelsdami patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Nedelsdami patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















