Obuolių pyragas iš sluoksniuotos tešlos

Obuolių pyragas iš sluoksniuotos tešlos

4.6 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Kokius gražius pintus pyragėlius pagaminsite! Labai paprastas receptas! Pora paprastų ingredientų – ir skanus, aromatingas pyragas jau paruoštas, kurio nesigėdysite patiekti ant šventinio stalo. Kepimo metu pyragas įgauna malonią auksinę spalvą, patį subtiliausią įdarą, o koks traškus.. mmm.. Išbandykite greičiau!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kreminis sūris
    50 gramų
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Obuolių uogienė
    300 gramų
  • Sluoksniuota mielinė tešla
    500 gramų (užšaldyta)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanduo
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Iš anksto atitirpinkite tešlą. Padėkite ją ant kepimo popieriaus kepimo skardoje.
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Iš anksto atitirpinkite tešlą. Padėkite ją ant kepimo popieriaus kepimo skardoje.
  • Ant tešlos padarykite 4-5 cm ilgio pjūvius (kaip parodyta nuotraukoje).
    2. Ant tešlos padarykite 4-5 cm ilgio pjūvius (kaip parodyta nuotraukoje).
  • Reklama
  • Kreminiu sūriu paskleiskite tešlos centrą, tarp plyšių.
    3. Kreminiu sūriu paskleiskite tešlos centrą, tarp plyšių.
  • Ant kreminio sūrio užtepkite obuolių uogienę. Suvyniokite į pynę. Norėdami tai padaryti, tešlą atsargiai pasukite kaip pynę. Kraštelius k...
    4. Ant kreminio sūrio užtepkite obuolių uogienę. Suvyniokite į pynę. Norėdami tai padaryti, tešlą atsargiai pasukite kaip pynę. Kraštelius kuo geriau užsandarinkite, kad kepant neištekėtų įdaras.
  • Reklama
  • Aptepkite viršų kiaušiniu, kad gražiai blizgėtų.
    5. Aptepkite viršų kiaušiniu, kad gražiai blizgėtų.
  • Pyragą 20 minučių palikite 200 laipsnių orkaitėje. Prieš patiekdami leiskite atvėsti. Gero apetito!
    6. Pyragą 20 minučių palikite 200 laipsnių orkaitėje. Prieš patiekdami leiskite atvėsti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai