Obuolių pyragas iš sluoksniuotos tešlos
4.6 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Kokius gražius pintus pyragėlius pagaminsite! Labai paprastas receptas! Pora paprastų ingredientų – ir skanus, aromatingas pyragas jau paruoštas, kurio nesigėdysite patiekti ant šventinio stalo. Kepimo metu pyragas įgauna malonią auksinę spalvą, patį subtiliausią įdarą, o koks traškus.. mmm.. Išbandykite greičiau!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kreminis sūris50 gramų
-
Cukrus4 šaukštai
-
Obuolių uogienė300 gramų
-
Sluoksniuota mielinė tešla500 gramų (užšaldyta)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vanduo1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Iš anksto atitirpinkite tešlą. Padėkite ją ant kepimo popieriaus kepimo skardoje.
-
2. Ant tešlos padarykite 4-5 cm ilgio pjūvius (kaip parodyta nuotraukoje).
-
Reklama
-
3. Kreminiu sūriu paskleiskite tešlos centrą, tarp plyšių.
-
4. Ant kreminio sūrio užtepkite obuolių uogienę. Suvyniokite į pynę. Norėdami tai padaryti, tešlą atsargiai pasukite kaip pynę. Kraštelius kuo geriau užsandarinkite, kad kepant neištekėtų įdaras.
-
Reklama
-
5. Aptepkite viršų kiaušiniu, kad gražiai blizgėtų.
-
6. Pyragą 20 minučių palikite 200 laipsnių orkaitėje. Prieš patiekdami leiskite atvėsti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama