Raudonųjų pomidorų salotos žiemai
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Dalinuosi įdomiu pomidorų paruošimo receptu. Žiemą, kai daržovių kokybė nebeteikia daug norimų rezultatų, nėra nieko geriau, kaip atidaryti tokį stiklainį. Salotos yra kvapnios ir labai skanios! Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip paruošti raudonųjų pomidorų salotas žiemai. Rekomenduoju rinktis mėsingus pomidorus. Tinka bet koks svogūnas, dėl grožio galite naudoti raudoną. Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunama 1,5 litro paruoštų salotų. Preparatas tinka ir kaip savarankiškas užkandis, ir kaip salotų pagrindas.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai1.5 kilogramo
-
Svogūnai1.5 vnt
-
Česnakai1/2 vnt
-
Petražolės1/4 sija
-
Aliejus1.5 šaukšto
-
Actas 9%1 šaukštas
-
Vanduo500 mililitrų
-
Cukrus1.5 šaukštai
-
Druska1/2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Paruoškite sūrymą. Užvirinkite vandenį su cukrumi ir druska, atvėsinkite iki kambario temperatūros.
-
Reklama
-
3. Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Nuimkite stiebą. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite petražoles, česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
-
4. Užpildykite stiklainį sluoksniais iki viršaus.
-
Reklama
-
5. Supilkite actą ir augalinį aliejų. Užpildykite sūrymu.
-
6. Įdėkite stiklainį su sūrymu į puodą su vandeniu. Viršų uždenkite dangčiu ir užvirinkite. Virkite ant silpnos ugnies, kol pomidorai išskirs sultis. Periodiškai su plonu peiliu stiklainio turinį ir išleiskite orą.
-
Reklama
-
7. Stiklainį užsukite, apverskite aukštyn kojomis, suvyniokite į rankšluostį ir palikite taip, kol visiškai atvės.
-
8. Raudonųjų pomidorų salotos yra paruoštos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama