Cukinijų blynai su malta mėsa

Cukinijų blynai su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Blyneliai gaunasi purūs ir labai sotūs. Jie išlieka skanūs ir kitą dieną. Šiuos blynus galima patiekti su įvairiais padažais ir salotomis. Vištienos krūtinėlę perkiškite per mėsmalę, suberkite vištienos prieskonius ir palikite marinuotis 30 min. Cukiniją sutarkuokite, sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, miltus, majonezą, smulkiai pjaustytą svogūną ir faršą. Kepkite ant silpnos ugnies keptuvėje su alieju iki auksinės rudos spalvos.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištos krūtinėlė
    1 vnt
  • Cukinijos
    500 gramų (svoris pašalinus sėklas)
  • Svogūnai
    1 (mažas)
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Miltai
    10 šaukštai
  • Majonezas
    4 šaukštai
  • Prieskoniai vištienai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėlę nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumalkite. Tada suberkite vištienos prieskonius ir palikite 30 minuči...
    1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumalkite. Tada suberkite vištienos prieskonius ir palikite 30 minučių pasimarinuoti.
  • Cukiniją sutarkuokite, išėmę sėklas.
    2. Cukiniją sutarkuokite, išėmę sėklas.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite svogūną.
    3. Smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Į dubenį su vištienos faršu sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, miltus, majonezą, svogūną. Viską kruopščiai išmaišykite.
    4. Į dubenį su vištienos faršu sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, miltus, majonezą, svogūną. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu supilkite mažomis porcijomis blynelius kepti. Kepkite ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu supilkite mažomis porcijomis blynelius kepti. Kepkite ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Blynelius dėkite į lėkštę, pabarstykite druska ir pipirais. Blynai ypač skanūs su įvairiomis salotomis.
    6. Blynelius dėkite į lėkštę, pabarstykite druska ir pipirais. Blynai ypač skanūs su įvairiomis salotomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai