Cukinijų blynai su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Blyneliai gaunasi purūs ir labai sotūs. Jie išlieka skanūs ir kitą dieną. Šiuos blynus galima patiekti su įvairiais padažais ir salotomis. Vištienos krūtinėlę perkiškite per mėsmalę, suberkite vištienos prieskonius ir palikite marinuotis 30 min. Cukiniją sutarkuokite, sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, miltus, majonezą, smulkiai pjaustytą svogūną ir faršą. Kepkite ant silpnos ugnies keptuvėje su alieju iki auksinės rudos spalvos.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištos krūtinėlė1 vnt
-
Cukinijos500 gramų (svoris pašalinus sėklas)
-
Svogūnai1 (mažas)
-
Kiaušinis3 vnt
-
Miltai10 šaukštai
-
Majonezas4 šaukštai
-
Prieskoniai vištienaipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumalkite. Tada suberkite vištienos prieskonius ir palikite 30 minučių pasimarinuoti.
-
2. Cukiniją sutarkuokite, išėmę sėklas.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
4. Į dubenį su vištienos faršu sudėkite likusius ingredientus: kiaušinius, miltus, majonezą, svogūną. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu supilkite mažomis porcijomis blynelius kepti. Kepkite ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Blynelius dėkite į lėkštę, pabarstykite druska ir pipirais. Blynai ypač skanūs su įvairiomis salotomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama