Dešrelės tešloje be mielių

Dešrelės tešloje be mielių

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Čia yra paprastas dešrelių gaminimo tešloje be mielių receptas. Dešrelės tešloje yra itin populiarus užkandis visame pasaulyje. Pasigaminti labai lengva. Sėkmės!

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Miltai
  • Reikalingi ingridientai:

  • Dešrelės
    8 vnt
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    0,5 šaukšto
  • Kaip pagaminti

  • Dešrelės tešloje be mielių
    1. Į ubenį supilkite aliejų ir vandenį.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    2. Įberkite druskos ir cukraus.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    3. Suberkite miltus.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    4. Išmaišykite tešlą.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    5. Pabarstykite stalą miltais ir padėkite tešlą.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    6. Padalinkite tešlą į 2 dalis, tada suvyniokite jas į 7-8 mm storio sluoksnius. Supjaustykite kiekvieną sluoksnį juostelėmis.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    7. Kiekvienoje juostoje suvyniokite dešrelę, apvyniokite spirale.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    8. Mes paskleidžiame dešreles tešloje ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, patepame viršų kiaušiniu ir kepame orkaitėje 25 minutes, 200 laipsnių temperatūroje.
  • Dešrelės tešloje be mielių
    9. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai