Bulvių rutuliukai su malta mėsa

Bulvių rutuliukai su malta mėsa

3.7 (34 įvertinimai)

8 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Tai labai įdomus bulvių ir mėsos užkandis. Atrodo originaliai, patogu valgyti ir skanu. Užsirašykite receptą, kaip gaminti bulvių rutuliukus su malta mėsa. Prašome nustebinti savo svečius! Patiekalą galite patiekti su įvairiais padažais (pomidorų, grietinėlės, sūrio), taip pat su daržovėmis ir garnyru. Šio išsamaus nuotraukų recepto dėka pagaliau sužinosite receptą, kaip iš įprasto produktų rinkinio paruošti originalų užkandžių patiekalą bet kokiai progai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    5 vnt
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
  • Rafinuotas aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves sutarkuojame, nuspaudžiame sultis ir įmušame kiaušinį.
    1. Bulves sutarkuojame, nuspaudžiame sultis ir įmušame kiaušinį.
  • Viską kruopščiai išmaišykite.
    2. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, gana smulkiai supjaustykite, suberkite į faršą, pasūdykite, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
    3. Svogūną nulupkite, gana smulkiai supjaustykite, suberkite į faršą, pasūdykite, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
  • Formuojame rutuliukus: šaukštu imame bulvių masę, viduryje padarome įdubą, kur dedame šaukštelį faršo, kraštelius sutvirtiname ir susukam...
    4. Formuojame rutuliukus: šaukštu imame bulvių masę, viduryje padarome įdubą, kur dedame šaukštelį faršo, kraštelius sutvirtiname ir susukame rutulį.
  • Reklama
  • Apkepimui kiaušinį įmuškite į indą ir išplakite, į kitą supilkite džiūvėsėlius, kiekvieną rutuliuką pirmiausia apvoliokite kiaušinyje, po...
    5. Apkepimui kiaušinį įmuškite į indą ir išplakite, į kitą supilkite džiūvėsėlius, kiekvieną rutuliuką pirmiausia apvoliokite kiaušinyje, po to – džiūvėsėliuose.
  • Puode arba keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, į karštą aliejų sumeskite rutuliukus, kepkite apie dešimt minučių, tada apverskite ir d...
    6. Puode arba keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, į karštą aliejų sumeskite rutuliukus, kepkite apie dešimt minučių, tada apverskite ir dar tiek pat pakepinkite.
  • Reklama
  • Paruoštą patiekalą padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius, tada patiekite
    7. Paruoštą patiekalą padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius, tada patiekite
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (34 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai