Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šiandien gaminsime ne visai tradicinę kopūstų sriubą. Tačiau patiekalas bus skanus ir sotus, kaip tik maistingiems pietums. Sriubą galima virti vandenyje arba mėsos sultinyje (kiaulienos, jautienos ar vištienos). Mėsą geriau naudoti su kaulu, tada sultinys bus sotus. Pirmiausia keptuvėje troškinkite raugintus kopūstus, o tada sudėkite į sriubą. Naudokite virtas perlines kruopas.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės0.5 kilogramo
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Grietinėpagal skonį
-
Virtos perlinės kruopos30 gramų
-
Kiaulienos šonkauliukai500 gramų
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Rauginti kopūstai0.5 kilogramo
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia nuplaukite kiaulienos šonkauliukus, sudėkite į puodą ir užpilkite 2-3 litrais vandens. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 1-1,5 val., nugriebkite putas.
-
2. Raugintus kopūstus suberkite į keptuvę, užpilkite trupučiu vandens ir padėkite ant ugnies, troškinkite 15-20 min.
-
Reklama
-
3. Kopūstą po reikiamo laiko dėkite į verdantį sultinį.
-
4. Bulves nulupkite, tada supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
5. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
-
6. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, suberkite svogūnus ir po 1-2 minučių suberkite morkas. Kepkite 5–7 minutes, tada suberkite pomidorų pastą, druską ir prieskonius.
-
Reklama
-
7. Keptuvės turinį perkelkite į puodą, suberkite virtas perlines kruopas. Patiekalą pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir druska, suberkite smulkintą česnaką.
-
8. Patiekalą patiekite iš karto po gaminimo, kol jis dar karštas, pagal skonį įpilkite grietinės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama