Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis

Raugintų kopūstų sriuba su perlinėmis kruopomis

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šiandien gaminsime ne visai tradicinę kopūstų sriubą. Tačiau patiekalas bus skanus ir sotus, kaip tik maistingiems pietums. Sriubą galima virti vandenyje arba mėsos sultinyje (kiaulienos, jautienos ar vištienos). Mėsą geriau naudoti su kaulu, tada sultinys bus sotus. Pirmiausia keptuvėje troškinkite raugintus kopūstus, o tada sudėkite į sriubą. Naudokite virtas perlines kruopas.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    0.5 kilogramo
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Grietinė
    pagal skonį
  • Virtos perlinės kruopos
    30 gramų
  • Kiaulienos šonkauliukai
    500 gramų
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Rauginti kopūstai
    0.5 kilogramo
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia nuplaukite kiaulienos šonkauliukus, sudėkite į puodą ir užpilkite 2-3 litrais vandens. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 1-1,...
    1. Pirmiausia nuplaukite kiaulienos šonkauliukus, sudėkite į puodą ir užpilkite 2-3 litrais vandens. Užvirus virkite ant silpnos ugnies 1-1,5 val., nugriebkite putas.
  • Raugintus kopūstus suberkite į keptuvę, užpilkite trupučiu vandens ir padėkite ant ugnies, troškinkite 15-20 min.
    2. Raugintus kopūstus suberkite į keptuvę, užpilkite trupučiu vandens ir padėkite ant ugnies, troškinkite 15-20 min.
  • Reklama
  • Kopūstą po reikiamo laiko dėkite į verdantį sultinį.
    3. Kopūstą po reikiamo laiko dėkite į verdantį sultinį.
  • Bulves nulupkite, tada supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą.
    4. Bulves nulupkite, tada supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
    5. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, suberkite svogūnus ir po 1-2 minučių suberkite morkas. Kepkite 5–7 minutes, tada suberkite pom...
    6. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, suberkite svogūnus ir po 1-2 minučių suberkite morkas. Kepkite 5–7 minutes, tada suberkite pomidorų pastą, druską ir prieskonius.
  • Reklama
  • Keptuvės turinį perkelkite į puodą, suberkite virtas perlines kruopas. Patiekalą pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir druska, suberki...
    7. Keptuvės turinį perkelkite į puodą, suberkite virtas perlines kruopas. Patiekalą pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir druska, suberkite smulkintą česnaką.
  • Patiekalą patiekite iš karto po gaminimo, kol jis dar karštas, pagal skonį įpilkite grietinės.
    8. Patiekalą patiekite iš karto po gaminimo, kol jis dar karštas, pagal skonį įpilkite grietinės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai