Raudonųjų serbentų džemas žiemai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šį raudonųjų serbentų džemą žiemai rekomenduoju išbandyti namuose tiems, kurie mėgsta kepinius. Džemas puikiai tinka puošti tortams arba galite tiesiog tepti ant batono, bus labai skanu ir saldu. Raudonųjų serbentų džemo receptas yra labai paprastas. Manau, jei jums patinka šis receptas, galite eksperimentuoti. Pavyzdžiui, kartais įdedu citrinos ir apelsino griežinėlius. Gaunasi džemas su vaisių gabalėliais! Taip pat galite gaminti džemą su dalimi visų uogų. Sėkmės!
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Serbentai1 kilogramas
-
Cukrus1 kilogramas
-
Vanduo1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sudėkite serbentus į puodą. Įpilkite stiklinę vandens ir užvirinkite ant silpnos ugnies.
-
2. Dar karštas uogas sutrinkite per sietelį tiesiai į tą patį puodą. Čia supilkite cukrų, virkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
3. Virkite ant silpnos ugnies pusvalandį po to, kai džemas užvirs.
-
4. Supilstykite masę į sterilizuotus stiklainius, užsukite karštą džemą, apvyniokite antklode. Tada perkelkite į rūsį arba šaldytuvą.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama