Raudonųjų serbentų džemas žiemai

Raudonųjų serbentų džemas žiemai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šį raudonųjų serbentų džemą žiemai rekomenduoju išbandyti namuose tiems, kurie mėgsta kepinius. Džemas puikiai tinka puošti tortams arba galite tiesiog tepti ant batono, bus labai skanu ir saldu. Raudonųjų serbentų džemo receptas yra labai paprastas. Manau, jei jums patinka šis receptas, galite eksperimentuoti. Pavyzdžiui, kartais įdedu citrinos ir apelsino griežinėlius. Gaunasi džemas su vaisių gabalėliais! Taip pat galite gaminti džemą su dalimi visų uogų. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Serbentai
    1 kilogramas
  • Cukrus
    1 kilogramas
  • Vanduo
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite serbentus į puodą. Įpilkite stiklinę vandens ir užvirinkite ant silpnos ugnies.
    1. Sudėkite serbentus į puodą. Įpilkite stiklinę vandens ir užvirinkite ant silpnos ugnies.
  • Dar karštas uogas sutrinkite per sietelį tiesiai į tą patį puodą. Čia supilkite cukrų, virkite ant silpnos ugnies.
    2. Dar karštas uogas sutrinkite per sietelį tiesiai į tą patį puodą. Čia supilkite cukrų, virkite ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Virkite ant silpnos ugnies pusvalandį po to, kai džemas užvirs.
    3. Virkite ant silpnos ugnies pusvalandį po to, kai džemas užvirs.
  • Supilstykite masę į sterilizuotus stiklainius, užsukite karštą džemą, apvyniokite antklode. Tada perkelkite į rūsį arba šaldytuvą.
    4. Supilstykite masę į sterilizuotus stiklainius, užsukite karštą džemą, apvyniokite antklode. Tada perkelkite į rūsį arba šaldytuvą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai