Raudonųjų pupelių sriuba be mėsos
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Visiems grybų ir tiesiog liesų sriubų mėgėjams noriu pasiūlyti išbandyti šį variantą namuose. Neįtikėtinai sodrus skonis ir aromatas tikrai nepaliks abejingų. Rekomenduoju! Pristatau jums šaunią idėją, kaip pasigaminti raudonųjų pupelių sriubą be mėsos. Džiovinti grybai, mano nuomone, yra puiki alternatyva. Pavyzdžiui, kaip pagrindą galima naudoti ir vandenį, ir daržovių sultinį. Sriuba gana soti ir nuostabiai kvapni. Pietums tai yra tai, ko jums reikia!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Džiovinti grybai50 gramų
-
Konservuotos raudonos pupelės1 vnt (stiklainis)
-
Svogūnas1 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Miltai2 šaukštai
-
Sviestas2 šaukštai
-
Druska ir prieskoniai – pagal skonį (pipirai, muskato riešutas, čiobreliai, sojos padažas, žolelės)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite ir sudėkite į gilų dubenį. Užpilkite stikline karšto vandens ir palikite 15-20 minučių.
-
2. Lygiagrečiai keptuvėje įkaitinkite sviestą. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite, pakepinkite iki skaidrumo. Tada suberkite susmulkintą česnaką.
-
Reklama
-
3. Grybus nukoškite, palikdami vandenį.
-
4. Puode sumaišykite sultinį (vandenį) ir vandenį iš grybų, padėkite ant ugnies. Ten sudėkite susmulkintus grybus.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę su svogūnais suberkite miltus ir pakepinkite porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite į puodą.
-
6. Druska, pipirai, suberkite prieskonius ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15 min. Tada sudėkite pupeles ir troškinkite dar 5 minutes. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama