Raudonųjų pupelių sriuba be mėsos

Raudonųjų pupelių sriuba be mėsos

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Visiems grybų ir tiesiog liesų sriubų mėgėjams noriu pasiūlyti išbandyti šį variantą namuose. Neįtikėtinai sodrus skonis ir aromatas tikrai nepaliks abejingų. Rekomenduoju! Pristatau jums šaunią idėją, kaip pasigaminti raudonųjų pupelių sriubą be mėsos. Džiovinti grybai, mano nuomone, yra puiki alternatyva. Pavyzdžiui, kaip pagrindą galima naudoti ir vandenį, ir daržovių sultinį. Sriuba gana soti ir nuostabiai kvapni. Pietums tai yra tai, ko jums reikia!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiovinti grybai
    50 gramų
  • Konservuotos raudonos pupelės
    1 vnt (stiklainis)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Druska ir prieskoniai – pagal skonį (pipirai, muskato riešutas, čiobreliai, sojos padažas, žolelės)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite ir sudėkite į gilų dubenį. Užpilkite stikline karšto vandens ir palikite 15-20 minučių.
    1. Grybus nuplaukite ir sudėkite į gilų dubenį. Užpilkite stikline karšto vandens ir palikite 15-20 minučių.
  • Lygiagrečiai keptuvėje įkaitinkite sviestą. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite, pakepinkite iki skaidrumo. Tada suberkite susmulkintą čes...
    2. Lygiagrečiai keptuvėje įkaitinkite sviestą. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite, pakepinkite iki skaidrumo. Tada suberkite susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Grybus nukoškite, palikdami vandenį.
    3. Grybus nukoškite, palikdami vandenį.
  • Puode sumaišykite sultinį (vandenį) ir vandenį iš grybų, padėkite ant ugnies. Ten sudėkite susmulkintus grybus.
    4. Puode sumaišykite sultinį (vandenį) ir vandenį iš grybų, padėkite ant ugnies. Ten sudėkite susmulkintus grybus.
  • Reklama
  • Į keptuvę su svogūnais suberkite miltus ir pakepinkite porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite į puodą.
    5. Į keptuvę su svogūnais suberkite miltus ir pakepinkite porą minučių iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite į puodą.
  • Druska, pipirai, suberkite prieskonius ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15 min. Tada sudėkite pupeles ir troškinkite dar 5 minutes. G...
    6. Druska, pipirai, suberkite prieskonius ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15 min. Tada sudėkite pupeles ir troškinkite dar 5 minutes. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai