Morengo ir raudonųjų serbentų pyragas

Morengo ir raudonųjų serbentų pyragas

3.3 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Nepraleiskite progos išmokti pasigaminti morengo pyragą su raudonaisiais serbentais – labai gražų pyragą su uogomis ir traškiu morenginiu sluoksniu! Šiam pyragui rūgštumo suteikia serbentai, saldumo – tešla. Pyrago su morengu ir raudonaisiais serbentais paruošimas neužims daug laiko, tačiau rezultatas maloniai nustebins neįtikėtinu skoniu. Dėl to, kad pyragas yra labai gražus supjaustytas, jį galima saugiai paruošti šventiniam stalui. Būkite atsargūs, kad pyragas orkaitėje neperkeptų; Patariu pasigaminti šį pyragą, nepasigailėsite!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonieji serbentai
    400 gramų
  • Miltai
    200 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Grietinė
    1,5~2 šaukštai
  • Cukrus
    150 gramų
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
  • Kiaušinio trynys
    1 vnt
  • Vanilinis cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai (šaukštas į tešlą ir į įdarą)
  • Kiaušinių baltymai
    3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išsijotus miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra, gerai išmaišykite. Sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir greitai ...
    1. Išsijotus miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra, gerai išmaišykite. Sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą ir greitai sutrinkite mišinį, kol susidarys rupūs trupiniai.
  • Įdėkite trynį, grietinę ir užminkykite elastingą tešlą. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir tolygiai paskirstykite tešlą išilgai ...
    2. Įdėkite trynį, grietinę ir užminkykite elastingą tešlą. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir tolygiai paskirstykite tešlą išilgai dugno, suformuodami 3-4 cm aukščio šonus.
  • Reklama
  • Tešlą subadykite šakute ir įdėkite formą į šaldiklį 30 minučių. Kepkite pagrindą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
    3. Tešlą subadykite šakute ir įdėkite formą į šaldiklį 30 minučių. Kepkite pagrindą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
  • Paruoškite įdarą: baltymus plakite mikseriu iki stabilių putų. Tęsdami plakimą suberkite cukrų ir vanilinį cukrų ir išmaišykite, kad susi...
    4. Paruoškite įdarą: baltymus plakite mikseriu iki stabilių putų. Tęsdami plakimą suberkite cukrų ir vanilinį cukrų ir išmaišykite, kad susidarytų stabilios smailės.
  • Reklama
  • 1/3 baltymų masės atidėkite. Į 2/3 mišinio suberkite nuplautus ir nusausintus raudonuosius serbentus. Atsargiai išmaišykite ir sudėkite a...
    5. 1/3 baltymų masės atidėkite. Į 2/3 mišinio suberkite nuplautus ir nusausintus raudonuosius serbentus. Atsargiai išmaišykite ir sudėkite ant atvėsusio pagrindo.
  • Ant viršaus paskirstykite likusią baltymų masę. Kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Gero apetito!
    6. Ant viršaus paskirstykite likusią baltymų masę. Kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai