Mišrainė Lapės kailis
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Puikus pasirinkimas šventėms! Išbandykite, patiks, juolab kad tai labai paprastas „Lapės kailio“ mišrainės receptas. Net pradedantysis gali tai pagaminti! Ingredientai yra prieinami, o mišrainė yra sultinga. Skanus, sotus ir labai skanus patiekalas bus vertas jūsų šventinio stalo papuošimas! Šią mišrainę nesunku paruošti ir ji visada nepaprastai skani. Išbandykite, būtent taip pigūs ir paprasti ingredientai galiausiai sukuria šedevrą! Pažiūrėkite, kaip paruošti lapės kailio mišrainę.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2 vnt
-
Lengvai sūdyta silkė1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Marinuoti pievagrybiai200 gramų
-
Majonezas200 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmas – paruošiamasis etapas. Kiaušinius ir bulves išvirkite atskirai ir atvėsinkite. Svogūną ir morkas susmulkinkite ir pakepinkite. Padalinkite šį mišinį į dvi dalis. Atskirai pakepinkite grybus.
-
2. Dabar išdėliokite sluoksniais: tarkuotos bulvės su majonezu, tada dalis silkės. Silkę supjaustykite gabalėliais, išimkite visus kaulus.
-
Reklama
-
3. Toliau išdėliokite morkų ir svogūnų sluoksnį. Aptepame majonezu.
-
4. Kitas sluoksnis grybų, ir vėl aptepkite mišrainę majonezu. Toliau – tarkuoti kiaušiniai.
-
Reklama
-
5. Dabar belieka kiaušinius aptepti trupučiu majonezo ir likusiu morkų bei svogūnų mišiniu. Papuošiame - ir dabar mišrainė paruošta, raudona kaip lapė!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama