Koldūnai su bulvių įdaru ir spirgučiais

Koldūnai su bulvių įdaru ir spirgučiais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Koldūnai su bulvių įdaru ir spirgučiais – tai labai skanūs koldūnai, kurie ruošiami įprastai, tik tiek, kad į įdarą įberiame šiek tiek lašinių, taip pat paruošiame skanius spirgučius su svogūnais. Namuose pasigaminti koldūnus labai paprasta. Tešla paruošiama greitai (nors jai reikės 20 minučių pailsėti), tačiau apskritai patiekalui visiškai paruošti prireiks ne daugiau nei 90 minučių. Be to, jūs gaunate daug koldūnų ir juos galima užšaldyti, o tada išimti ir virti 10 minučių. Šie koldūnai gana riebūs, bet tokie neįtikėtinai skanūs, kad atsispirti tiesiog neįmanoma!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    700 gramų
  • Svogūnai
    200 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Lašiniai
    150 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    500 gramų
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs.
    1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite. Dalį lašinių taip pat smulkiai supjaustome.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite. Dalį lašinių taip pat smulkiai supjaustome.
  • Reklama
  • Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
    3. Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
  • Iš puodo su virtomis bulvėmis nupilkite vandenį (pasilikdami šiek tiek), suberkite pipirus, aliejų ir trinkite iki vientisos masės.
    4. Iš puodo su virtomis bulvėmis nupilkite vandenį (pasilikdami šiek tiek), suberkite pipirus, aliejų ir trinkite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įdėkite lašinius ir svogūną.
    5. Įdėkite lašinius ir svogūną.
  • Išsijokite miltus, įberkite druskos, išmuškite kiaušinį. Į kefyrą įpilkite sodos ir išmaišykite. Tada palaipsniui įpilkite kefyro ir išma...
    6. Išsijokite miltus, įberkite druskos, išmuškite kiaušinį. Į kefyrą įpilkite sodos ir išmaišykite. Tada palaipsniui įpilkite kefyro ir išmaišykite. Tada minkykite rankomis. Kietą tešlą palikite 20 minučių.
  • Reklama
  • Tešlą padalinkite į kelias dalis, iškočiokite į dešrelę, padalinkite į mažus gabalėlius ir iškočiokite juos į plokščius paplotėlius.
    7. Tešlą padalinkite į kelias dalis, iškočiokite į dešrelę, padalinkite į mažus gabalėlius ir iškočiokite juos į plokščius paplotėlius.
  • Į paplotėlio vidurį dėkite įdarą, perlenkite per pusę ir užsandarinkite.
    8. Į paplotėlio vidurį dėkite įdarą, perlenkite per pusę ir užsandarinkite.
  • Reklama
  • Vandenį uždėkite ant viryklės, užvirinkite, įberkite druskos ir sudėkite koldūnus. Išmaišome ir verdame, kol išplauks į paviršių, iškilus...
    9. Vandenį uždėkite ant viryklės, užvirinkite, įberkite druskos ir sudėkite koldūnus. Išmaišome ir verdame, kol išplauks į paviršių, iškilusius pavirti dar 4-5 minutes.
  • Likusius lašinius susmulkinkite.
    10. Likusius lašinius susmulkinkite.
  • Reklama
  • Pakepinkite keptuvėje, suberkite svogūną.
    11. Pakepinkite keptuvėje, suberkite svogūną.
  • Dėkite koldūnus į lėkštę, užpilkite spirgučiais, svogūnais ir patiekite. Gero apetito!
    12. Dėkite koldūnus į lėkštę, užpilkite spirgučiais, svogūnais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai