Koldūnai su bulvių įdaru ir spirgučiais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Koldūnai su bulvių įdaru ir spirgučiais – tai labai skanūs koldūnai, kurie ruošiami įprastai, tik tiek, kad į įdarą įberiame šiek tiek lašinių, taip pat paruošiame skanius spirgučius su svogūnais. Namuose pasigaminti koldūnus labai paprasta. Tešla paruošiama greitai (nors jai reikės 20 minučių pailsėti), tačiau apskritai patiekalui visiškai paruošti prireiks ne daugiau nei 90 minučių. Be to, jūs gaunate daug koldūnų ir juos galima užšaldyti, o tada išimti ir virti 10 minučių. Šie koldūnai gana riebūs, bet tokie neįtikėtinai skanūs, kad atsispirti tiesiog neįmanoma!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės700 gramų
-
Svogūnai200 gramų
-
Sviestas30 gramų
-
Lašiniai150 gramų
-
Druska, pipiraipagal skonį
-
Miltai500 gramų
-
Kefyras250 mililitrų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Soda1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite. Dalį lašinių taip pat smulkiai supjaustome.
-
Reklama
-
3. Kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Iš puodo su virtomis bulvėmis nupilkite vandenį (pasilikdami šiek tiek), suberkite pipirus, aliejų ir trinkite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Įdėkite lašinius ir svogūną.
-
6. Išsijokite miltus, įberkite druskos, išmuškite kiaušinį. Į kefyrą įpilkite sodos ir išmaišykite. Tada palaipsniui įpilkite kefyro ir išmaišykite. Tada minkykite rankomis. Kietą tešlą palikite 20 minučių.
-
Reklama
-
7. Tešlą padalinkite į kelias dalis, iškočiokite į dešrelę, padalinkite į mažus gabalėlius ir iškočiokite juos į plokščius paplotėlius.
-
8. Į paplotėlio vidurį dėkite įdarą, perlenkite per pusę ir užsandarinkite.
-
Reklama
-
9. Vandenį uždėkite ant viryklės, užvirinkite, įberkite druskos ir sudėkite koldūnus. Išmaišome ir verdame, kol išplauks į paviršių, iškilusius pavirti dar 4-5 minutes.
-
10. Likusius lašinius susmulkinkite.
-
Reklama
-
11. Pakepinkite keptuvėje, suberkite svogūną.
-
12. Dėkite koldūnus į lėkštę, užpilkite spirgučiais, svogūnais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama