Raudonieji serbentai be virimo žiemai

Raudonieji serbentai be virimo žiemai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Sveikas ir skanus raudonųjų serbentų preparatas padės jums žiemos dienomis, kai organizmui reikia vitaminų. Idealiai tinka laikyti šaldytuve arba rūsyje žemoje temperatūroje. Uogos turi būti laikomos žemoje temperatūroje, kitaip jos fermentuos ir net didžiulis granuliuoto cukraus kiekis jų neišgelbės. Karštyje, sandėliuke tokia uogienė nelaikoma! Uogų tinkamumo laikas yra apie 8 mėnesius, jas galima dėti į arbatą arba virti jų pagrindu skanius ir sveikus vaisių gėrimus.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonieji serbentai
    600 gramų
  • Cukrus
    600 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite nurodytus ingredientus.
    1. Paruoškite nurodytus ingredientus.
  • Išrūšiuokite uogas, nuimkite nuo jų šakeles, stebelius ir supilkite į gilų indą. Užpildykite šaltu vandeniu ir nuplaukite. Nupilkite vand...
    2. Išrūšiuokite uogas, nuimkite nuo jų šakeles, stebelius ir supilkite į gilų indą. Užpildykite šaltu vandeniu ir nuplaukite. Nupilkite vandenį.
  • Reklama
  • Supilkite uogas į smulkintuvo arba blenderio dubenį.
    3. Supilkite uogas į smulkintuvo arba blenderio dubenį.
  • Kelias minutes pamalkite jas, bet ne daugiau, kad nesulaužtumėte kaulų. Beje, panardinamasis trintuvas šiam tikslui nelabai netinka – jis...
    4. Kelias minutes pamalkite jas, bet ne daugiau, kad nesulaužtumėte kaulų. Beje, panardinamasis trintuvas šiam tikslui nelabai netinka – jis traiško kaulus. Jei technikos nėra, tuomet uogas sutrinkite virtų bulvių spaudu arba mediniu stumtuvu.
  • Reklama
  • Supilkite uogų masę į gilų dubenį ir užpilkite granuliuotu cukrumi, palikdami šiek tiek cukraus oro kamščiui.
    5. Supilkite uogų masę į gilų dubenį ir užpilkite granuliuotu cukrumi, palikdami šiek tiek cukraus oro kamščiui.
  • Supilkite masę į švarius sterilius stiklainius.
    6. Supilkite masę į švarius sterilius stiklainius.
  • Reklama
  • Ant viršaus supilkite likusį cukrų, sukurdami oro kišenes. Nedelsdami uždėkite dangtelius ir laikykite stiklainius šaldytuve arba rūsyje.
    7. Ant viršaus supilkite likusį cukrų, sukurdami oro kišenes. Nedelsdami uždėkite dangtelius ir laikykite stiklainius šaldytuve arba rūsyje.
  • Raudonieji serbentai be virimo paruošti.
    8. Raudonieji serbentai be virimo paruošti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai