Raudoniausi barščiai
5 (2 įvertinimai)
5-7 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Yra nepaprasta įvairių barščių rūšių įvairovė. Ir kiekviena šeimininkė turi savo ir skaniausią! Pasidalinsiu savo pačių raudoniausių ir skaniausių barščių, kuriuos gaminu namuose, receptu. Barščiai sotūs, skanūs ir labai gražūs, ryškiai gražios raudonos spalvos! Būčiau dėkinga, jei mano receptas kam nors būtų naudingas!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo3 litrai
-
Jautiena su kaulais700 gramų
-
Kopūstai200 gramų
-
Burokėliai1 vnt (didelis)
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Bulvės2 vnt
-
Pomidorų padažas150 gramų
-
Saldžiosios paprikos1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Česnakaipagal skonį
-
Šviežios žolelėspagal skonį
-
Cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens, užvirkite. Tada nupilkite vandenį, gerai nuplaukite mėsą ir puodą. Išvirusią mėsą vėl dėkite į švarų puodą, užpilkite 3 litrais vandens, užvirinkite, pašalinkite susidariusias putas ir virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas.
-
Reklama
-
3. Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite.
-
4. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į verdantį sultinį.
-
Reklama
-
5. Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite po kopūstų, kartu virkite 10-12 minučių.
-
6. Svogūną ir morką supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame daržoves ir pakepiname porą minučių, kol suminkštės.
-
Reklama
-
7. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite, suberkite į keptuvę su daržovėmis ir troškinkite 5 minutes po dangčiu.
-
8. Kai daržovės suminkštės, supilkite pomidorų padažą, suberkite cukrų ir troškinkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
9. Virtą mėsą atskirkite nuo kaulo, minkštimą supjaustykite gabalėliais, nusiųskite į puodą su kopūstais ir bulvėmis.
-
10. Paprikas supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą.
-
Reklama
-
11. Tada sudėkite pakepintas daržoves, pasūdykite ir pipiruokite barščius. Virkite kartu ant mažos ugnies 3-5 minutes.
-
12. Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles, o pačioje virimo pabaigoje suberkite į barščius. Gatavus barščius sandariai uždenkite dangčiu ir leiskite šiek tiek pastovėti.
-
13. Skanūs raudoni barščiai yra paruošti! Patiekite su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama