Raudoniausi barščiai

Raudoniausi barščiai

5 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Yra nepaprasta įvairių barščių rūšių įvairovė. Ir kiekviena šeimininkė turi savo ir skaniausią! Pasidalinsiu savo pačių raudoniausių ir skaniausių barščių, kuriuos gaminu namuose, receptu. Barščiai sotūs, skanūs ir labai gražūs, ryškiai gražios raudonos spalvos! Būčiau dėkinga, jei mano receptas kam nors būtų naudingas!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    3 litrai
  • Jautiena su kaulais
    700 gramų
  • Kopūstai
    200 gramų
  • Burokėliai
    1 vnt (didelis)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Bulvės
    2 vnt
  • Pomidorų padažas
    150 gramų
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    pagal skonį
  • Šviežios žolelės
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens, užvirkite. Tada nupilkite vandenį, gerai nuplaukite mėsą ir puodą....
    2. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite nedideliu kiekiu vandens, užvirkite. Tada nupilkite vandenį, gerai nuplaukite mėsą ir puodą. Išvirusią mėsą vėl dėkite į švarų puodą, užpilkite 3 litrais vandens, užvirinkite, pašalinkite susidariusias putas ir virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas.
  • Reklama
  • Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite.
    3. Išvirusią mėsą išimkite iš sultinio, šiek tiek atvėsinkite.
  • Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į verdantį sultinį.
    4. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į verdantį sultinį.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite po kopūstų, kartu virkite 10-12 minučių.
    5. Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite po kopūstų, kartu virkite 10-12 minučių.
  • Svogūną ir morką supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame daržoves ir pakepiname porą minučių, kol sumink...
    6. Svogūną ir morką supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame daržoves ir pakepiname porą minučių, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite, suberkite į keptuvę su daržovėmis ir troškinkite 5 minutes po dangčiu.
    7. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite, suberkite į keptuvę su daržovėmis ir troškinkite 5 minutes po dangčiu.
  • Kai daržovės suminkštės, supilkite pomidorų padažą, suberkite cukrų ir troškinkite dar 5 minutes.
    8. Kai daržovės suminkštės, supilkite pomidorų padažą, suberkite cukrų ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Virtą mėsą atskirkite nuo kaulo, minkštimą supjaustykite gabalėliais, nusiųskite į puodą su kopūstais ir bulvėmis.
    9. Virtą mėsą atskirkite nuo kaulo, minkštimą supjaustykite gabalėliais, nusiųskite į puodą su kopūstais ir bulvėmis.
  • Paprikas supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą.
    10. Paprikas supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sriubą.
  • Reklama
  • Tada sudėkite pakepintas daržoves, pasūdykite ir pipiruokite barščius. Virkite kartu ant mažos ugnies 3-5 minutes.
    11. Tada sudėkite pakepintas daržoves, pasūdykite ir pipiruokite barščius. Virkite kartu ant mažos ugnies 3-5 minutes.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles, o pačioje virimo pabaigoje suberkite į barščius. Gatavus barščius sandariai uždenkite dangčiu ...
    12. Smulkiai supjaustykite česnaką ir žoleles, o pačioje virimo pabaigoje suberkite į barščius. Gatavus barščius sandariai uždenkite dangčiu ir leiskite šiek tiek pastovėti.
  • Skanūs raudoni barščiai yra paruošti! Patiekite su grietine. Gero apetito!
    13. Skanūs raudoni barščiai yra paruošti! Patiekite su grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai