Ragutas su malta jautiena
5 (1 įvertinimai)
								10  Porcijos
						
								50 min.
						Apie receptą
Gaminau ir nesitikėjau, kad ragutas bus toks skanus. Pirmiausia supjaustykite visus ingredientus į kubelius, tada, savo ruožtu, supilkite į keptuvę, pakepinkite ir troškinkite. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Mėsa / 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Malta jautiena500 gramų
 - 
													Bulvės1 kilogramas
 - 
													Morkos2 vnt
 - 
													Svogūnai2 vnt
 - 
													Augalinis aliejus50 mililitrų
 - 
													Pomidorų padažas3 šaukštai
 - 
													Sultinys arba vanduo400 mililitrų
 - 
													Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Svogūną supjaustyti kubeliais. - 
                                                    
2. Morkas sutarkuokite stambia tarka. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. - 
                                                    
4. Keptuvėje pakepinkite svogūną. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Sudėkite morkas. Viską kartu pakepinti 3 minutes. - 
                                                    
6. Sudėkite maltą mėsą. Viską kartu troškinkite 5 minutes. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Įpilkite vandens (sultinio) ir prieskonių pagal skonį. - 
                                                    
8. Troškinkite 10 minučių. Dabar įpilkite pomidorų padažo. - 
Reklama
 - 
                                                    
9. Sudėkite pjaustytas bulves. Išmaišykite. Jei reikia, įpilkite vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol bulvės suminkštės. Retkarčiais pamaišykite. Jei reikia, įpilkite skysčio. - 
                                                    
10. Ragutas su malta mėsa yra paruoštas. Patiekite karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















