Ragutas su malta jautiena

Ragutas su malta jautiena

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Gaminau ir nesitikėjau, kad ragutas bus toks skanus. Pirmiausia supjaustykite visus ingredientus į kubelius, tada, savo ruožtu, supilkite į keptuvę, pakepinkite ir troškinkite. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Pomidorų padažas
    3 šaukštai
  • Sultinys arba vanduo
    400 mililitrų
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustyti kubeliais.
    1. Svogūną supjaustyti kubeliais.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    2. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    3. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  • Keptuvėje pakepinkite svogūną.
    4. Keptuvėje pakepinkite svogūną.
  • Reklama
  • Sudėkite morkas. Viską kartu pakepinti 3 minutes.
    5. Sudėkite morkas. Viską kartu pakepinti 3 minutes.
  • Sudėkite maltą mėsą. Viską kartu troškinkite 5 minutes.
    6. Sudėkite maltą mėsą. Viską kartu troškinkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Įpilkite vandens (sultinio) ir prieskonių pagal skonį.
    7. Įpilkite vandens (sultinio) ir prieskonių pagal skonį.
  • Troškinkite 10 minučių. Dabar įpilkite pomidorų padažo.
    8. Troškinkite 10 minučių. Dabar įpilkite pomidorų padažo.
  • Reklama
  • Sudėkite pjaustytas bulves. Išmaišykite. Jei reikia, įpilkite vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol bu...
    9. Sudėkite pjaustytas bulves. Išmaišykite. Jei reikia, įpilkite vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol bulvės suminkštės. Retkarčiais pamaišykite. Jei reikia, įpilkite skysčio.
  • Ragutas su malta mėsa yra paruoštas. Patiekite karštą.
    10. Ragutas su malta mėsa yra paruoštas. Patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai