Ragutas su malta jautiena
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Gaminau ir nesitikėjau, kad ragutas bus toks skanus. Pirmiausia supjaustykite visus ingredientus į kubelius, tada, savo ruožtu, supilkite į keptuvę, pakepinkite ir troškinkite. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta jautiena500 gramų
-
Bulvės1 kilogramas
-
Morkos2 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Pomidorų padažas3 šaukštai
-
Sultinys arba vanduo400 mililitrų
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustyti kubeliais.
-
2. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
-
4. Keptuvėje pakepinkite svogūną.
-
Reklama
-
5. Sudėkite morkas. Viską kartu pakepinti 3 minutes.
-
6. Sudėkite maltą mėsą. Viską kartu troškinkite 5 minutes.
-
Reklama
-
7. Įpilkite vandens (sultinio) ir prieskonių pagal skonį.
-
8. Troškinkite 10 minučių. Dabar įpilkite pomidorų padažo.
-
Reklama
-
9. Sudėkite pjaustytas bulves. Išmaišykite. Jei reikia, įpilkite vandens. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol bulvės suminkštės. Retkarčiais pamaišykite. Jei reikia, įpilkite skysčio.
-
10. Ragutas su malta mėsa yra paruoštas. Patiekite karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama