Sriuba su vištienos faršu

Sriuba su vištienos faršu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pavasaris ateina! Pavasarį norisi kažko lengvo, o man skaidrios sriubos – idealus variantas! Daržovių sriuba su vištienos faršu yra labai maistinga, skani ir lengva! Pirmiausia į sultinį suberkite morkas, tada kukulius, o tada likusius ingredientus. Sriuba greitai išverda ir gaunasi labai skani.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Čili milteliai
    1 šaukštas
  • Muskato riešutas
    1 šaukštelis
  • Vištienos sultinys
    1.5 litro
  • Vištienos faršas
    300 gramų
  • Žirniai
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Priklausomai nuo dydžio, supjaustykite morką 5-8 mm žiedais arba pirmiausia perpjaukite per pusę išilgai.
    1. Priklausomai nuo dydžio, supjaustykite morką 5-8 mm žiedais arba pirmiausia perpjaukite per pusę išilgai.
  • Smulkiai supjaustykite 3 skilteles česnako ir svogūną.
    2. Smulkiai supjaustykite 3 skilteles česnako ir svogūną.
  • Reklama
  • Puode su alyvuogių aliejumi pakepinkite pusę svogūno ir česnako iki auksinės rudos spalvos.
    3. Puode su alyvuogių aliejumi pakepinkite pusę svogūno ir česnako iki auksinės rudos spalvos.
  • Išlaukę tinkamo momento supilkite vištienos sultinį ir sudėkite morkas. Jei nėra sultinio, tiesiog užpilkite šaltu vandeniu ir šiek tiek ...
    4. Išlaukę tinkamo momento supilkite vištienos sultinį ir sudėkite morkas. Jei nėra sultinio, tiesiog užpilkite šaltu vandeniu ir šiek tiek prieskonių bei žolelių.
  • Reklama
  • Į dubenį išspauskite likusias 2 skilteles česnako. Jei neturite tokios priemonės, tiesiog supjaustykite ją labai smulkiai.
    5. Į dubenį išspauskite likusias 2 skilteles česnako. Jei neturite tokios priemonės, tiesiog supjaustykite ją labai smulkiai.
  • Ten sudėkite likusį svogūną, aitriąją papriką ir muskato riešutą. Toliau ateina faršas, viską gerai išmaišome.
    6. Ten sudėkite likusį svogūną, aitriąją papriką ir muskato riešutą. Toliau ateina faršas, viską gerai išmaišome.
  • Reklama
  • Sudrėkinkite rankas šaltame vandenyje ir iš gauto faršo suformuokite nedidelius 1 cm skersmens rutuliukus.
    7. Sudrėkinkite rankas šaltame vandenyje ir iš gauto faršo suformuokite nedidelius 1 cm skersmens rutuliukus.
  • Kai vanduo pradės virti, sumažinkite ugnį ir sudėkite kukulius. Stenkitės juos sudėti skirtingose ​​puodo vietose, kad nesuliptų ir greič...
    8. Kai vanduo pradės virti, sumažinkite ugnį ir sudėkite kukulius. Stenkitės juos sudėti skirtingose ​​puodo vietose, kad nesuliptų ir greičiau išvirtų. Jie labai greitai išplauks į paviršių.
  • Reklama
  • Dabar viskas paprasta – retkarčiais šaukštu nugriebkite putas nuo sriubos paviršiaus. Periodiškai perdurkite morkas peiliu. Kai jos bus p...
    9. Dabar viskas paprasta – retkarčiais šaukštu nugriebkite putas nuo sriubos paviršiaus. Periodiškai perdurkite morkas peiliu. Kai jos bus pakankamai minkštos, suberkite žirnelius.
  • Virkite dar 2 minutes ir išjunkite ugnį. Uždenkite ir leiskite sriubai pastovėti apie 20 minučių. Patiekite su šviežia duona, geriausia s...
    10. Virkite dar 2 minutes ir išjunkite ugnį. Uždenkite ir leiskite sriubai pastovėti apie 20 minučių. Patiekite su šviežia duona, geriausia stambiais kepalo gabalėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai