Kiaulienos guliašas su grybais

Kiaulienos guliašas su grybais

5 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiame patiekale sėkmingai dera mėsa, grybai ir pomidorų [searcgh=padažas]. Jis paruošiamas lengvai ir iš žinomų ingredientų. Labai skanus patiekalas, kurį labai lengva paruošti. Puikiai dera su bet kokiu garnyru. Prieš jus guliašo su grybais receptas. Tikiuosi, kad viską aiškiai ir prieinamai aprašiau ir parodžiau, o dabar jums nelieka nieko kito, kaip gaminti guliašą su grybais ir mėgautis jo skoniu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    400 gramų
  • Grybai
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pomidorai
    400 gramų
  • Grietinė
    100 gramų
  • Paprika
    2 šaukštai
  • Druska
    1.5 arbatinio šaukštelio (arba pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    2~3 žiupsneliai
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Aliejus
    3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą supjaustome mažais kubeliais. Šiam patiekalui tinka ne tik kiauliena, ją galima paruošti ir iš veršienos, jautienos, vištienos filė.
    1. Mėsą supjaustome mažais kubeliais. Šiam patiekalui tinka ne tik kiauliena, ją galima paruošti ir iš veršienos, jautienos, vištienos filė.
  • Susmulkintą mėsą apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Kepkite ant stiprios ugnies, kad ant mėsos gabaliukų susidarytų graži plutelė.
    2. Susmulkintą mėsą apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Kepkite ant stiprios ugnies, kad ant mėsos gabaliukų susidarytų graži plutelė.
  • Reklama
  • Kol mėsa kepa, nulupkite svogūną ir supjaustykite kubeliais.
    3. Kol mėsa kepa, nulupkite svogūną ir supjaustykite kubeliais.
  • Mėsą geriau kepti mažomis porcijomis. Iškeptą mėsą išimkite iš keptuvės ir pakeiskite kita mėsos porcija.
    4. Mėsą geriau kepti mažomis porcijomis. Iškeptą mėsą išimkite iš keptuvės ir pakeiskite kita mėsos porcija.
  • Reklama
  • Išvalykite ir nuplaukite grybus. Supjaustykite gabalėliais.
    5. Išvalykite ir nuplaukite grybus. Supjaustykite gabalėliais.
  • Mėsa apkepama ir išimama iš keptuvės. Dabar kepkite grybus. Apkeptus grybus sudėkite į lėkštę.
    6. Mėsa apkepama ir išimama iš keptuvės. Dabar kepkite grybus. Apkeptus grybus sudėkite į lėkštę.
  • Reklama
  • Dabar pakepinkite svogūną 5 minutes. Į jį suberkite susmulkintą česnaką, papriką ir miltus. Gerai išmaišykite ir kepkite tiesiog 1 minutę.
    7. Dabar pakepinkite svogūną 5 minutes. Į jį suberkite susmulkintą česnaką, papriką ir miltus. Gerai išmaišykite ir kepkite tiesiog 1 minutę.
  • Pomidorus sumalkite trintuvu ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Įpilkite šiek tiek vandens, apie 0,5 stiklinės. Virkite maišydami 5 minu...
    8. Pomidorus sumalkite trintuvu ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Įpilkite šiek tiek vandens, apie 0,5 stiklinės. Virkite maišydami 5 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą ir grybus, druską ir pipirus sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir troškinkite apie 15 minučių. Tada supilkite grietinę ir troškinkite ...
    9. Mėsą ir grybus, druską ir pipirus sudėkite į keptuvę, išmaišykite ir troškinkite apie 15 minučių. Tada supilkite grietinę ir troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai