Blyneliai su varške
4.6 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Mėgstu blynelius su kefyru. Jie yra puresni ir minkštesni. Kaip įdarą naudosiu jau paruoštą varškę su žolelėmis, kurią plonu sluoksniu tepsiu ant blynų. Iš miltų, kefyro, kiaušinių, druskos, cukraus ir vandens reikia paruošti tešlą. Tada tradiciniu būdu kepkite blynus keptuvėje. Blynus sutepkite varškę ir susukite į vamzdelius. Patiekite su grietine.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras350 mililitrų
-
Verdantis vanduo250 mililitrų
-
Miltai250 gramų
-
Kiaušinis3 vnt
-
Druska0.5 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus1 šaukštas
-
Soda0.5 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus3 šaukštai
-
Varškė su žolelėmis500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įmuškite kiaušinius į dubenį. Suberkite druską, cukrų, plakite šluotele.
-
2. Toliau plakdami masę, supilkite virintą vandenį.
-
Reklama
-
3. Tada įpilkite kefyro, augalinio aliejaus, palaipsniui įpilkite miltų. Nuolat maišykite tešlą.
-
4. Kepkite blynus keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
5. Varškės masę plonu sluoksniu ištepame blynų paviršių ir susukame į vamzdelį.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama