Blyneliai su varške

Blyneliai su varške

4.6 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Mėgstu blynelius su kefyru. Jie yra puresni ir minkštesni. Kaip įdarą naudosiu jau paruoštą varškę su žolelėmis, kurią plonu sluoksniu tepsiu ant blynų. Iš miltų, kefyro, kiaušinių, druskos, cukraus ir vandens reikia paruošti tešlą. Tada tradiciniu būdu kepkite blynus keptuvėje. Blynus sutepkite varškę ir susukite į vamzdelius. Patiekite su grietine.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    350 mililitrų
  • Verdantis vanduo
    250 mililitrų
  • Miltai
    250 gramų
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Varškė su žolelėmis
    500 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įmuškite kiaušinius į dubenį. Suberkite druską, cukrų, plakite šluotele.
    1. Įmuškite kiaušinius į dubenį. Suberkite druską, cukrų, plakite šluotele.
  • Toliau plakdami masę, supilkite virintą vandenį.
    2. Toliau plakdami masę, supilkite virintą vandenį.
  • Reklama
  • Tada įpilkite kefyro, augalinio aliejaus, palaipsniui įpilkite miltų. Nuolat maišykite tešlą.
    3. Tada įpilkite kefyro, augalinio aliejaus, palaipsniui įpilkite miltų. Nuolat maišykite tešlą.
  • Kepkite blynus keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
    4. Kepkite blynus keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Varškės masę plonu sluoksniu ištepame blynų paviršių ir susukame į vamzdelį.
    5. Varškės masę plonu sluoksniu ištepame blynų paviršių ir susukame į vamzdelį.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai