Omletas su varške

Omletas su varške

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Pritrūkstate pusryčių idėjų, norite įvairovės? Pasinaudokite šiuo paprastu, greitu ir labai skaniu omleto su varške gaminimo variantu. Puikus receptas visai šeimai! Jei klasikinį omletą derinsite su varške gausite labai šaunų patiekalą! Pokyčiui rekomenduoju išbandyti. Cukraus kiekį galima reguliuoti pagal skonį, o papildomai, pavyzdžiui, į varškės pagrindą dėti vaisių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1~4 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mums reikia kelių ingredientų ir tik apie 10 minučių laiko.
    1. Mums reikia kelių ingredientų ir tik apie 10 minučių laiko.
  • Į gilų dubenį suberkite varškę ir įmuškite kiaušinius.
    2. Į gilų dubenį suberkite varškę ir įmuškite kiaušinius.
  • Reklama
  • Suberkite cukrų. Dėl skonio taip pat rekomenduoju įdėti vanilinio cukraus.
    3. Suberkite cukrų. Dėl skonio taip pat rekomenduoju įdėti vanilinio cukraus.
  • Kruopščiai išplakite iki vientisos masės. Jei varškė sausa ir stambiais gumuliukais, geriau prieš tai pertrinti per sietelį.
    4. Kruopščiai išplakite iki vientisos masės. Jei varškė sausa ir stambiais gumuliukais, geriau prieš tai pertrinti per sietelį.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite lašelį augalinio aliejaus.
    5. Keptuvėje įkaitinkite lašelį augalinio aliejaus.
  • Supilkite omletą, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies.
    6. Supilkite omletą, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Per 5 minutes viskas bus paruošta.
    7. Per 5 minutes viskas bus paruošta.
  • Omletą galite patiekti, pavyzdžiui, su sirupu, uogiene ar šviežiomis uogomis. Beje, skanu ne tik šilta, bet ir šalta.
    8. Omletą galite patiekti, pavyzdžiui, su sirupu, uogiene ar šviežiomis uogomis. Beje, skanu ne tik šilta, bet ir šalta.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai