Pyragėliai su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei niekada namuose nekepėte sultingų pyragėlių su obuoliais, turite skubiai tai sutvarkyti! Juk tokie pyragėliai su subtiliu obuolių įdaru – stebėtinai lengvas ir labai skanus desertas! Šį su obuoliais gaminimo receptą dažniausiai prisimenu, kai laisvadienį noriu suorganizuoti šeimos pusryčius – niekas niekur neskuba ir galima palepinti save ir savo artimuosius kuo nors skaniu. Taigi aš jums pasakysiu, kaip kepti sultingus pyragėlius su obuoliais, tikiuosi, kad mano receptas jums bus naudingas!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės200 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Obuoliai5 vnt
-
Miltai3,5 stiklinės
-
Cukrus1 puodelis (pusė
-
Margarinas150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tris kiaušinius išplakite su varške. Įpilkite margariną, šiek tiek ištirpindami vandens vonelėje, pusę cukraus ir miltus. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
2. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir šiek tiek pakepinkite keptuvėje su sviestu. Taip pat į juos įpilkite cukraus. Tada iškočiojame tešlą, formuojame apskritimus ir išdėliojame įdarą iš keptuvės.
-
Reklama
-
3. Pyragėlius užveriame „knyga“ ir atsargiai užspaudžiame kraštus. Įmuškite likusį kiaušinį ir aptepkite iš visų pusių.
-
4. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama