Pyragėliai su kumpiu ir sūriu

Pyragėliai su kumpiu ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

2-3 Porcijos
1 val. 45 min.

Apie receptą

Jei kyla klausimas, ką gaminti į darbą ar kelyje, atkreipkite dėmesį į sūrio pyragų užkandžių versiją. Jų įdaras – kumpis ir sūris. Tai puiki idėja užkandžiui! Kumpio ir sūrio pyragėlius pagaminti lengva ir paprasta. Į įdarą galite įdėti rauginto agurko ar šviežio pomidoro. Eksperimentuokite ir kiekvieną kartą turėsite naujo skonio sūrio pyragus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    210 mililitrų
  • Mielės
    15 gramų (šviežios)
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai
    1 vnt (+ kiaušinio trynys sūrio pyragams tepti)
  • Augalinis aliejus
    2,5 šaukštai
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Kumpis
    200 gramų
  • Sūris
    50 gramų (kietos veislės)
  • Svogūnai
    1/2 gabalėlių (vidutinio dydžio)
  • Majonezas
    1,5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Šiltame piene ištirpinkite cukrų ir mieles. Palikite 15 minučių.
    2. Šiltame piene ištirpinkite cukrų ir mieles. Palikite 15 minučių.
  • Reklama
  • Praėjus laikui, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
    3. Praėjus laikui, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
  • Įberkite druskos, 2/3 nurodyto miltų kiekio. Pradėkite minkyti tešlą.
    4. Įberkite druskos, 2/3 nurodyto miltų kiekio. Pradėkite minkyti tešlą.
  • Reklama
  • Kai tik tešla pradeda kauptis į gabalėlius, suberkite likusius miltus ir augalinį aliejų. Minkyti iki vientisos masės.
    5. Kai tik tešla pradeda kauptis į gabalėlius, suberkite likusius miltus ir augalinį aliejų. Minkyti iki vientisos masės.
  • Paruošta tešla turi būti minkšta, lengva ir lanksti. Suapvalinkite ir sudėkite į dubenį. Dubenį priveržkite maistine plėvele ir padėkite ...
    6. Paruošta tešla turi būti minkšta, lengva ir lanksti. Suapvalinkite ir sudėkite į dubenį. Dubenį priveržkite maistine plėvele ir padėkite 1 valandai šiltoje vietoje be skersvėjų.
  • Reklama
  • Paruoškite įdarą. Kumpį supjaustykite plonomis, mažomis juostelėmis. Sudėkite į dubenį.
    7. Paruoškite įdarą. Kumpį supjaustykite plonomis, mažomis juostelėmis. Sudėkite į dubenį.
  • Sūrį ir svogūną sutarkuokite prie kumpio. Įpilkite majonezo, druskos pagal skonį. Įdaras paruoštas.
    8. Sūrį ir svogūną sutarkuokite prie kumpio. Įpilkite majonezo, druskos pagal skonį. Įdaras paruoštas.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, tešlos tūris padidėjo ir yra paruošta pjaustyti.
    9. Pasibaigus laikui, tešlos tūris padidėjo ir yra paruošta pjaustyti.
  • Padalinkite tešlą į 10 dalių. Kiekvieną suapvalinkite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Palikite 10 minučių.
    10. Padalinkite tešlą į 10 dalių. Kiekvieną suapvalinkite ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Palikite 10 minučių.
  • Reklama
  • Naudodami stiklinę, paspauskite kiekvieno gabalo vidurį. Ištempkite šonus į šonus, taip suformuodami „krepšelį“.
    11. Naudodami stiklinę, paspauskite kiekvieno gabalo vidurį. Ištempkite šonus į šonus, taip suformuodami „krepšelį“.
  • Įdėkite įdarą ruošinio viduryje. Būsimus sūrio pyragus sutepkite kiaušinio tryniu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minu...
    12. Įdėkite įdarą ruošinio viduryje. Būsimus sūrio pyragus sutepkite kiaušinio tryniu. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
  • Praėjus nurodytam laikui, išimkite sūrio pyragus iš orkaitės.
    13. Praėjus nurodytam laikui, išimkite sūrio pyragus iš orkaitės.
  • Reklama
  • Perkelkite į serviravimo lėkštę, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite šiltą.
    14. Perkelkite į serviravimo lėkštę, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite šiltą.
  • Skanaus!
    15. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai