Pyragėliai su kopūstais

Pyragėliai su kopūstais

5 (1 įvertinimai)

14 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Nesaldinti naminiai kepiniai – sotus, skanus ir nebrangus pasirinkimas visai šeimai. Pyragėlius galite pasiimti su savimi į darbą ar lauką, patiekti su pirmaisiais patiekalais vietoj duonos ar kaip užkandį. Norėčiau jums pasiūlyti nuoseklias instrukcijas, kaip paruošti keptų pyragėlius su kopūstais. Šiuo atveju įdarui naudojami troškinti švieži kopūstai, bet jei po ranka turite raugintų kopūstų, galite juos naudoti, bus labai pikantiški. Iš nurodyto ingredientų kiekio gausite apie 16 vidutinių pyragėlių didelei šeimai geriau imti dvigubą kiekį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausos mielės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Miltai
    2~2,5 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas (+ kepimui)
  • Druska ir cukrus
    1 žiupsnelis
  • Kopūstai
    1/4 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas
    1 šaukštas (+ šaukštas daržovėms)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mieles sumaišykite su cukrumi ir supilkite šiltą pieną. Palikite 5-7 minutes.
    1. Mieles sumaišykite su cukrumi ir supilkite šiltą pieną. Palikite 5-7 minutes.
  • Išmaišykite, įpilkite šiek tiek druskos, augalinio aliejaus ir išsijotų miltų.
    2. Išmaišykite, įpilkite šiek tiek druskos, augalinio aliejaus ir išsijotų miltų.
  • Reklama
  • Išminkykite tešlą, susukite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje pusantros valandos.
    3. Išminkykite tešlą, susukite į rutulį ir palikite šiltoje vietoje pusantros valandos.
  • Tuo tarpu galite pradėti gaminti įdarą. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Susmulkintą svogūną pakepinkite iki skaidrumo. ...
    4. Tuo tarpu galite pradėti gaminti įdarą. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir augalinį aliejų. Susmulkintą svogūną pakepinkite iki skaidrumo. Sudėkite tarkuotas morkas, pakepinkite dar 5 minutes. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, supilkite pomidorų pastą ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
  • Reklama
  • Kai tešla pakils, padalinkite ją į 16 lygių dalių. Kiekvieną plonai iškočiokite. Į centrą dėkite įdarą. Labai svarbu, kad įdaras nebūtų š...
    5. Kai tešla pakils, padalinkite ją į 16 lygių dalių. Kiekvieną plonai iškočiokite. Į centrą dėkite įdarą. Labai svarbu, kad įdaras nebūtų šlapias, kitaip bus labai sunku išlipdyti pyragą.
  • Atsargiai užsandarinkite kraštus.
    6. Atsargiai užsandarinkite kraštus.
  • Reklama
  • Pakartokite procesą su likusiais pyragėliais. Padėkite siūlę puse žemyn ant miltais pabarstyto arba aliejumi ištepto paviršiaus.
    7. Pakartokite procesą su likusiais pyragėliais. Padėkite siūlę puse žemyn ant miltais pabarstyto arba aliejumi ištepto paviršiaus.
  • Pyragėlius dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite uždengę iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    8. Pyragėlius dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite uždengę iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai