Pyragas su varške ir slyvomis

Pyragas su varške ir slyvomis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šis pyragas yra vienas iš paprasčiausių, visi ingredientai yra prieinami. Taigi jums bus įdomu sužinoti, kaip pasigaminti pyragą su varške ir slyvomis. Pagrindinis jo bruožas yra varškės sudėtis. Šis pyragas su neįtikėtinai minkšta tekstūra su sultingu įdaru kartu su trapia tešla.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    170 gramų
  • Miltai
    250 gramų
  • Varškė
    250 gramų
  • Cukrus
    180 gramų (80 g
  • Kiaušinis
    3 vnt (1 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Slyva
    500~700 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šaltą sviestą sumaišykite su išsijotais miltais ir cukrumi.
    1. Šaltą sviestą sumaišykite su išsijotais miltais ir cukrumi.
  • Tada įmuškite kiaušinį ir minkykite tešlą.
    2. Tada įmuškite kiaušinį ir minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę. Palikite šaldytuve 30 minučių.
    3. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę. Palikite šaldytuve 30 minučių.
  • Sumaišykite kiaušinius su cukrumi.
    4. Sumaišykite kiaušinius su cukrumi.
  • Reklama
  • Tada sudėkite grietinę ir varškę. Viską gerai išmaišyti.
    5. Tada sudėkite grietinę ir varškę. Viską gerai išmaišyti.
  • Slyvas nuplaukite. Perpjaukite juos per pusę, išimkite kaulus.
    6. Slyvas nuplaukite. Perpjaukite juos per pusę, išimkite kaulus.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi. Tešlą dėkite ant dugno, padarykite šonus.
    7. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Tešlą dėkite ant dugno, padarykite šonus.
  • Supilkite įdarą, tada paskirstykite slyvas.
    8. Supilkite įdarą, tada paskirstykite slyvas.
  • Reklama
  • Pyragą kepkite 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
    9. Pyragą kepkite 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai