Pyragas su slyvų uogiene
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Trapi tešla yra labai geras bet kokio pyrago pagrindas. Įdarui tinka bet kokia uogienė, bet man labiau patinka slyvų uogienė. Beje, vaikai pamišę dėl tokių kepinių. Namuose pasigaminkime pyragą su slyvų uogiene. Pirmiausia paruoškite trapią tešlą iš sviesto, kiaušinių, cukraus ir miltų. Įdaras yra slyvų uogienė, nors galite naudoti bet kokią kitą uogienę, kurią turite. Pyragą kepkite apie 30 min. Sėkmės!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas100 gramų
-
Cukrus50 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kvietiniai miltaipagal poreikį
-
Kreminė uogienėpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
-
2. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Po vieną įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome.
-
4. Išsijokite miltus, minkykite minkštą tešlą.
-
Reklama
-
5. Uždenkite kepimo skardą kepimo popieriumi. Tešlą padalinkite į dvi dalis, didžiąją dalį iškočiokite ir dėkite į formą, suformuodami kraštus.
-
6. Tešlą patepkite slyvų uogiene.
-
Reklama
-
7. Sutarkuokite likusią tešlą. Pabarstykite trupiniais pyragą.
-
8. Skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite pyragą iki gražios auksinės rudos spalvos, 200 laipsnių temperatūra. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama