Pyragas su slyvų uogiene

Pyragas su slyvų uogiene

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Trapi tešla yra labai geras bet kokio pyrago pagrindas. Įdarui tinka bet kokia uogienė, bet man labiau patinka slyvų uogienė. Beje, vaikai pamišę dėl tokių kepinių. Namuose pasigaminkime pyragą su slyvų uogiene. Pirmiausia paruoškite trapią tešlą iš sviesto, kiaušinių, cukraus ir miltų. Įdaras yra slyvų uogienė, nors galite naudoti bet kokią kitą uogienę, kurią turite. Pyragą kepkite apie 30 min. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    pagal poreikį
  • Kreminė uogienė
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
    1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi.
  • Išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Po vieną įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome.
    3. Po vieną įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome.
  • Išsijokite miltus, minkykite minkštą tešlą.
    4. Išsijokite miltus, minkykite minkštą tešlą.
  • Reklama
  • Uždenkite kepimo skardą kepimo popieriumi. Tešlą padalinkite į dvi dalis, didžiąją dalį iškočiokite ir dėkite į formą, suformuodami kraštus.
    5. Uždenkite kepimo skardą kepimo popieriumi. Tešlą padalinkite į dvi dalis, didžiąją dalį iškočiokite ir dėkite į formą, suformuodami kraštus.
  • Tešlą patepkite slyvų uogiene.
    6. Tešlą patepkite slyvų uogiene.
  • Reklama
  • Sutarkuokite likusią tešlą. Pabarstykite trupiniais pyragą.
    7. Sutarkuokite likusią tešlą. Pabarstykite trupiniais pyragą.
  • Skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite pyragą iki gražios auksinės rudos spalvos, 200 laipsnių temperatūra. Gero apetito!
    8. Skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite pyragą iki gražios auksinės rudos spalvos, 200 laipsnių temperatūra. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai