Pyragas su maskarpone ir avietėmis

Pyragas su maskarpone ir avietėmis

4.5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Skanus pyragas turi subtilią struktūrą, nes į pyragą dedama maskarponės, ir neprilygstamą aromatą dėl aviečių. Ir tai nėra labai sunku paruošti. Prie pyrago geriausiai tiks šviežios uogos, bet puikiai tiks ir šaldytos avietės. Jei šaldytas naudosite šaldytas avietes , į pyragą įdėkite jas neatšildydami. Būtinai leiskite pyragui atvėsti, tada jis be problemų išsiims iš formos arba uždenkite kepimo popieriumi. Tokį pyragą galima gaminti su absoliučiai bet kokiomis uogomis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mascarponė
    150 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Vanilinis cukrus
    pagal skonį
  • Sviestas
    120 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    140 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 šaukštelio
  • Avietės
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Duonos trupiniai
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
    1. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
  • Išmaišykite iki vientisos masės maskarponę, cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite mišinį į maišelį su apvaliu antgaliu ir atšaldykite. Galim...
    2. Išmaišykite iki vientisos masės maskarponę, cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite mišinį į maišelį su apvaliu antgaliu ir atšaldykite. Galima naudoti ir tvirtesnį maišelį.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, cukrų ir viską išplakite iki purumo.
    3. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą, cukrų ir viską išplakite iki purumo.
  • Po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
    4. Po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą gerai išplakdami.
  • Reklama
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį, išplakti iki vientisos masės.
    5. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį, išplakti iki vientisos masės.
  • Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite džiūvėsėliais ir perkelkite pusę tešlos, išlyginkite.
    6. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi, pabarstykite džiūvėsėliais ir perkelkite pusę tešlos, išlyginkite.
  • Reklama
  • Pusę maskarponės masės ištepkite juostelėmis ar rutuliukais per visą paviršių.
    7. Pusę maskarponės masės ištepkite juostelėmis ar rutuliukais per visą paviršių.
  • Pusę aviečių padalinkite ant maskarponės.
    8. Pusę aviečių padalinkite ant maskarponės.
  • Reklama
  • Likusią tešlą šaukštu krūvomis paskleiskite per visą paviršių.
    9. Likusią tešlą šaukštu krūvomis paskleiskite per visą paviršių.
  • Visą tarpą tarp tešlos užpildykite likusia maskarpone.
    10. Visą tarpą tarp tešlos užpildykite likusia maskarpone.
  • Reklama
  • Ant viršaus išdėliokite likusias avietes, dalį jų paskandinkite.
    11. Ant viršaus išdėliokite likusias avietes, dalį jų paskandinkite.
  • Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Išimkite pyragą ir leiskite jam visiškai at...
    12. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Išimkite pyragą ir leiskite jam visiškai atvėsti formoje.
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai