Pyragas su kvapniais obuoliais

Pyragas su kvapniais obuoliais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Norėčiau pasidalinti skanaus obuolių pyrago receptu. Viskas labai paprasta, svarbiausia yra sekti žingsnis po žingsnio instrukcijas. Žodžiu, kiekviena šeimininkė gali pasigaminti tokį pyragą! Procese nėra nieko sudėtingo. Tačiau pyragas yra sultingas, aromatingas ir labai skanus. Puikiai tinka prie arbatos ar kavos puodelio, patinka ir suaugusiems, ir vaikams.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 kilogramai (įdarui)
  • Cukrus
    10 šaukštai
  • Cinamonas, druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai
  • Kvietiniai miltai
    350 gramų
  • Cukrus
    25 gramų
  • Druska
    5 gramų
  • Sviestas
    280 gramų
  • Saltas vanduo
    85 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, druską ir cukrų. Sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite. Toliau minkyki...
    1. Paruoškime tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, druską ir cukrų. Sudėkite minkštą sviestą ir išmaišykite. Toliau minkykite tešlą, įpilkite šalto vandens. Iš tešlos suformuojame rutulį, dedame į šaldytuvą 2 valandoms, tada padaliname į 2 skirtingas dalis ir iškočiojame.
  • Pereikime prie įdaro. Nuplaukite ir nulupkite obuolius, supjaustykite dideliais griežinėliais. Įdėkite į puodą ir įpilkite vandens ir užv...
    2. Pereikime prie įdaro. Nuplaukite ir nulupkite obuolius, supjaustykite dideliais griežinėliais. Įdėkite į puodą ir įpilkite vandens ir užvirinkite. Tada obuolius perkelkite į atskirą dubenį ir užpilkite likusiu verdančiu vandeniu.
  • Reklama
  • Obuolius uždenkite plėvele ir taip palikite 10 minučių.
    3. Obuolius uždenkite plėvele ir taip palikite 10 minučių.
  • Sudėkite obuolius į kiaurasamtį ir leiskite visam skysčiui nutekėti. Tai užtruks maždaug 10 minučių.
    4. Sudėkite obuolius į kiaurasamtį ir leiskite visam skysčiui nutekėti. Tai užtruks maždaug 10 minučių.
  • Reklama
  • Į obuolius įberkite druskos, cukraus ir cinamono, taip pat kukurūzų krakmolo.
    5. Į obuolius įberkite druskos, cukraus ir cinamono, taip pat kukurūzų krakmolo.
  • Obuolius gerai išmaišykite, kad druska, cukrus, cinamonas ir krakmolas tolygiai pasiskirstytų visame paviršiuje.
    6. Obuolius gerai išmaišykite, kad druska, cukrus, cinamonas ir krakmolas tolygiai pasiskirstytų visame paviršiuje.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite sviestu ir išklokite iškočiotą tešlos sluoksnį. Ant viršaus paskleiskite obuolių įdarą.
    7. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir išklokite iškočiotą tešlos sluoksnį. Ant viršaus paskleiskite obuolių įdarą.
  • Uždenkite obuolius antruoju tešlos sluoksniu, nupjaukite perteklių, viršuje padarykite įpjovas ir pyrago paviršių aptepkite plaktu kiauši...
    8. Uždenkite obuolius antruoju tešlos sluoksniu, nupjaukite perteklių, viršuje padarykite įpjovas ir pyrago paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu.
  • Reklama
  • Pyragą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių. Kepame 25 minutes. Gero apetito!
    9. Pyragą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių. Kepame 25 minutes. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai