Pyragas su kefyru, grietine ir uogiene
5 (2 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Jei norite patiekti skanius kepinius su arbata ar kava, naudokite šį receptą. Pyragas gaunasi švelnus, nesausas, vidutiniškai saldus. Pyrago spalva ir skonis priklausys nuo uogienės, kurią į jį dėsite. Geriausia naudoti rūgščią uogienę, tada pyragas nebus tirštas. Jei uogienėje yra didelių vaisių ar uogų gabalėlių, pirmiausia gabalėlius reikia smulkiai supjaustyti. Nebijokite į pyragą įpilti augalinio aliejaus, jis taps minkštas ir jo visai nejausite.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Miltai / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Kiaušiniai1 vnt
 - 
													Miltai1 stiklinė
 - 
													Kepimo milteliai5 gramai
 - 
													Aliejus25 mililitrai (bekvapis ir beskonis)
 - 
													Cukrus1/2 stiklinės
 - 
													Uogienė1/2 stiklinės
 - 
													Kefyras1/2 stiklinės (riebus)
 - 
													Grietinė50 gramų (riebi)
 - 
													Uogienė2 šaukštai (kremui)
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. - 
                                                    
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir plakite iki purios masės. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Į dubenį supilkite kefyrą ir vėl išplakite. - 
                                                    
4. Į mišinį supilkite uogienę ir gerai išmaišykite. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Į dubenį supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti į dubenį ir išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. - 
                                                    
6. Kepimo formą patepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais arba išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite tešlą į skardą ir išlyginkite. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Kepkite pyragą karštoje orkaitėje 40-45 minutes, kol paruduos. Po kurio laiko pyragą išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite. - 
                                                    
8. Grietinę sumaišykite su dviem šaukštais uogienės ir užtepkite ant pyrago viršaus. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite. - 
Reklama
 - 
                                                    
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















