Pyragaičiai su varške keptuvėje

Pyragaičiai su varške keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Svečiai ant slenksčio, bet nėra kuo juos vaišinti? Tokių situacijų pasitaiko beveik kiekvienam, ir verta po ranka turėti porą greitų užkandžių receptų. Vienas tokių – pyragėliai su varške keptuvėje. Pyragėliai su varške keptuvėje – puikus pasirinkimas greitam kepimui. Taip pat galite naudoti mielinę tešlą, tačiau tai padidins gaminimo laiką. Galite pasirinkti visiškai bet kokius žalumynus - petražoles, kalendrą, krapus ir viską, kas yra šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sluoksniuota tešla
    400 gramų
  • Varškė
    350~450 gramų
  • Žalumynai
    20 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Aliejus 2~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia atšildyti tešlą. Pyragėlius pagaminti užtruks mažiau nei pusvalandį. Giliame dubenyje sumaišykite varškę su nuplautomis...
    1. Pirmiausia reikia atšildyti tešlą. Pyragėlius pagaminti užtruks mažiau nei pusvalandį. Giliame dubenyje sumaišykite varškę su nuplautomis, smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir gerai išmaišykite. Jei norite, galite įberti žiupsnelį druskos.
  • Kai tešla taps minkšta, padėkite ją ant miltais pabarstyto paviršiaus. Naudodami kočėlą, tešlą iškočiokite gana plonai, bet neįplėšdami j...
    2. Kai tešla taps minkšta, padėkite ją ant miltais pabarstyto paviršiaus. Naudodami kočėlą, tešlą iškočiokite gana plonai, bet neįplėšdami jokių skylių. Šiek tiek atsitraukę nuo krašto, sudėkite įdarą.
  • Reklama
  • Dabar tešlą galite suvynioti į tankų vyniotinį. Su kiekvienu nauju sluoksniu reikia tešlą spausti rankomis, kad neliktų didelių tarpų.
    3. Dabar tešlą galite suvynioti į tankų vyniotinį. Su kiekvienu nauju sluoksniu reikia tešlą spausti rankomis, kad neliktų didelių tarpų.
  • Laikas padalinti didelį vyniotinį į porcijas. Jie gali būti bet kokio dydžio, bet geriau juos daryti ne itin didelius, kad būtų galima pa...
    4. Laikas padalinti didelį vyniotinį į porcijas. Jie gali būti bet kokio dydžio, bet geriau juos daryti ne itin didelius, kad būtų galima patogiai įdėti į keptuvę.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų (jei norite, galite jį pakeisti sviestu) ir tinkamai įkaitinkite. Sudėkite pyragėlius į keptuvę ir ke...
    5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų (jei norite, galite jį pakeisti sviestu) ir tinkamai įkaitinkite. Sudėkite pyragėlius į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Šie varškės pyragėliai kepami keptuvėje ne ilgiau kaip 5 minutes. Tada juos reikia dėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Jie gali būti patiekiami karšti, bet labai skanūs ir šalti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai