Pyragaičiai su varške keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Svečiai ant slenksčio, bet nėra kuo juos vaišinti? Tokių situacijų pasitaiko beveik kiekvienam, ir verta po ranka turėti porą greitų užkandžių receptų. Vienas tokių – pyragėliai su varške keptuvėje. Pyragėliai su varške keptuvėje – puikus pasirinkimas greitam kepimui. Taip pat galite naudoti mielinę tešlą, tačiau tai padidins gaminimo laiką. Galite pasirinkti visiškai bet kokius žalumynus - petražoles, kalendrą, krapus ir viską, kas yra šaldytuve.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla400 gramų
-
Varškė350~450 gramų
-
Žalumynai20 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Aliejus 2~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia reikia atšildyti tešlą. Pyragėlius pagaminti užtruks mažiau nei pusvalandį. Giliame dubenyje sumaišykite varškę su nuplautomis, smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir gerai išmaišykite. Jei norite, galite įberti žiupsnelį druskos.
-
2. Kai tešla taps minkšta, padėkite ją ant miltais pabarstyto paviršiaus. Naudodami kočėlą, tešlą iškočiokite gana plonai, bet neįplėšdami jokių skylių. Šiek tiek atsitraukę nuo krašto, sudėkite įdarą.
-
Reklama
-
3. Dabar tešlą galite suvynioti į tankų vyniotinį. Su kiekvienu nauju sluoksniu reikia tešlą spausti rankomis, kad neliktų didelių tarpų.
-
4. Laikas padalinti didelį vyniotinį į porcijas. Jie gali būti bet kokio dydžio, bet geriau juos daryti ne itin didelius, kad būtų galima patogiai įdėti į keptuvę.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų (jei norite, galite jį pakeisti sviestu) ir tinkamai įkaitinkite. Sudėkite pyragėlius į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Šie varškės pyragėliai kepami keptuvėje ne ilgiau kaip 5 minutes. Tada juos reikia dėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Jie gali būti patiekiami karšti, bet labai skanūs ir šalti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama