Pyragaičiai su džiovintais vaisiais

Pyragaičiai su džiovintais vaisiais

5 (1 įvertinimai)

6-8

Porcijos

3 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Pyragaičiai – pats savaime kaloringas patiekalas. Kad sumažinčiau jų žalą, kartais tešlą darau liesą. Štai kaip pasigaminti liesų džiovintų vaisių pyragus. Gaunasi labai skanu, visai mano šeimai patinka! Išdėliodami pyragėlius ant kepimo skardos stenkitės, kad jie būtų bent 2-3 cm atstumu vienas nuo kito. Mielinė tešla garsėja savo puošnumu. Kepant, pyragaičiai gali labai išsiplėsti. Turėkite tai omenyje!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    500 gramų
  • Džiovinti vaisiai
    300 gramų
  • Medus
    pagal skonį
  • Sausos mielės
    10 gramų
  • Vanduo
    280 gramų
  • Augalinis aliejus
    5 šaukštai
  • Vanilinas
    1 vnt
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kaip pagaminti
  • Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Suberkite 3 arbatinius šaukštelius cukraus, šiek tiek druskos ir vanilės. Supilkite 3 valgomus šau...
    1. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Suberkite 3 arbatinius šaukštelius cukraus, šiek tiek druskos ir vanilės. Supilkite 3 valgomus šaukštus augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišome. Išsijotus miltus suberkite į mieles su vandeniu. Minkykite elastingą tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir valandą padėkite ant šiltai.
  • Pereikime prie įdaro. Slyvas su džiovintais abrikosais nuplaunu. Aš taip pat turiu graikinių riešutų. Aš juos spustelėjau ir sutryniau sk...
    2. Pereikime prie įdaro. Slyvas su džiovintais abrikosais nuplaunu. Aš taip pat turiu graikinių riešutų. Aš juos spustelėjau ir sutryniau skiedinyje. Nuplautus džiovintus vaisius susmulkinau blenderiu. Sumaišiau juos su grūstais riešutais. Įdėtas šaukštas medaus. Jau sucukravau, tad nebaisu dėl įdaro, neištekės.
  • Tešla padvigubėjo. Susmulkinu ir padalinu į mažus apskritimus. Iš tešlos gabalėlių iškočioju plonus paplotėlius. Ant viršaus uždėjau įdar...
    3. Tešla padvigubėjo. Susmulkinu ir padalinu į mažus apskritimus. Iš tešlos gabalėlių iškočioju plonus paplotėlius. Ant viršaus uždėjau įdaro rutulį. Užsandarinau kraštus, formuoju pyragėlį.
  • Karščiui atsparų indą ištepu augaliniu aliejumi. Įdėjau ten pyragėlius. Taip pat patepu juos augaliniu aliejumi. Dedu į 180 laipsnių orka...
    4. Karščiui atsparų indą ištepu augaliniu aliejumi. Įdėjau ten pyragėlius. Taip pat patepu juos augaliniu aliejumi. Dedu į 180 laipsnių orkaitę pusvalandžiui.
  • Kai pyragėliai gerai pakils ir paruduos, išimkite juos ir uždenkite rankšluosčiu. Galite valgyti karštą ir šaltą. Skanaus!
    5. Kai pyragėliai gerai pakils ir paruduos, išimkite juos ir uždenkite rankšluosčiu. Galite valgyti karštą ir šaltą. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai