Purus pyragas su kefyru

Purus pyragas su kefyru

3.6 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Purus, minkštas ir labai skanus pyragas, keptas su kefyru, puikus pasirinkimas. O paruošiama labai paprastai ir greitai. Pyragas atrodo kaip biskvitas ir šarlotė vienu metu, tačiau dėl pridėtų uogų jis visai nėra sausas. Galite naudoti bet kokias uogas, bet jei imsite šaldytas, naudokite jas iš karto iš šaldiklio, apvoliotas krakmole.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai
    1 puodelis
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Šviežios uogos
    1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Džiūvėsėliai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų, išplakite iki purios masės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų, išplakite iki purios masės.
  • Reklama
  • Kefyrą supilti į išplaktus kiaušinius.
    3. Kefyrą supilti į išplaktus kiaušinius.
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį, suberti vanilinį cukrų.
    4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį, suberti vanilinį cukrų.
  • Reklama
  • Maišykite iki vientisos tešlos.
    5. Maišykite iki vientisos tešlos.
  • 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Braškes nup...
    6. 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Braškes nuplaukite, nusausinkite, nuimkite stiebus ir perpjaukite per pusę. Padėkite ant tešlos viršaus. Jei norite, viršų galite pabarstyti cukrumi.
  • Reklama
  • Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, atvėsinkit...
    7. Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, atvėsinkite ir patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai