Purus pyragas su kefyru
3.6 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Purus, minkštas ir labai skanus pyragas, keptas su kefyru, puikus pasirinkimas. O paruošiama labai paprastai ir greitai. Pyragas atrodo kaip biskvitas ir šarlotė vienu metu, tačiau dėl pridėtų uogų jis visai nėra sausas. Galite naudoti bet kokias uogas, bet jei imsite šaldytas, naudokite jas iš karto iš šaldiklio, apvoliotas krakmole.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukrus1 stiklinė
-
Kvietiniai miltai1 puodelis
-
Kefyras1 stiklinė
-
Kiaušinis3 vnt
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Šviežios uogos1 stiklinė
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Džiūvėsėliaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų, išplakite iki purios masės.
-
Reklama
-
3. Kefyrą supilti į išplaktus kiaušinius.
-
4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenį, suberti vanilinį cukrų.
-
Reklama
-
5. Maišykite iki vientisos tešlos.
-
6. 20 cm skersmens kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Supilkite į ją tešlą ir išlyginkite. Braškes nuplaukite, nusausinkite, nuimkite stiebus ir perpjaukite per pusę. Padėkite ant tešlos viršaus. Jei norite, viršų galite pabarstyti cukrumi.
-
Reklama
-
7. Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite pyragą 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, atvėsinkite ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama