Purūs obuolių blyneliai

Purūs obuolių blyneliai

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kas iš jūsų nemėgsta purių, minkštų ir skanių blynų pusryčiams ar vakarienei? Ar tokių nėra? Taigi gaminkime obuolių blynelius! Obuoliai mūsų kepiniams suteiks papildomo sultingumo. Sodrūs obuolių blynai – geriausias pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei. Paruošti tešlą nėra sunku, tai užtruks šiek tiek ilgiau nei paruošti tą patį sumuštinį. Bet pusryčiai su blynais daug skanesni, ar ne? Purių obuolinių blynų gaminimo receptas prieš jus. Tai paprasta, o rezultatas jus džiugins!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kefyras
    2 stiklinės
  • Kvietiniai miltai
    3 stiklinės
  • Cukrus
    5~6 šaukštai
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    100 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį su grūdeliais. Obuolių minkštimą galima sutarkuoti stambia tarka, bet geriau labai smulkiai susmulki...
    1. Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį su grūdeliais. Obuolių minkštimą galima sutarkuoti stambia tarka, bet geriau labai smulkiai susmulkinti peiliu, taip neprarasime obuolių sulčių, jos nepateks į tešlą, o liks obuolių gabalėliuose.
  • Į dubenį, kuriame gaminsime tešlą, supilkite šiltą kefyrą arba rūgpienį. Jūs netgi galite šiek tiek pašildyti. Įmuškite kiaušinius, įdėki...
    2. Į dubenį, kuriame gaminsime tešlą, supilkite šiltą kefyrą arba rūgpienį. Jūs netgi galite šiek tiek pašildyti. Įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Galite naudoti maišytuvą.
  • Reklama
  • Ir po truputį beriame miltus. Tešla turi būti gana tiršta ir be gabalėlių.
    3. Ir po truputį beriame miltus. Tešla turi būti gana tiršta ir be gabalėlių.
  • Įdėkite sodos ir pjaustytų obuolių. Sumaišykite.
    4. Įdėkite sodos ir pjaustytų obuolių. Sumaišykite.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, šaukštu supilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
    5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, šaukštu supilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
  • Paruoštus karštus blynus galima patepti sviestu.
    6. Paruoštus karštus blynus galima patepti sviestu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai