Purūs obuolių blyneliai
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Kas iš jūsų nemėgsta purių, minkštų ir skanių blynų pusryčiams ar vakarienei? Ar tokių nėra? Taigi gaminkime obuolių blynelius! Obuoliai mūsų kepiniams suteiks papildomo sultingumo. Sodrūs obuolių blynai – geriausias pasirinkimas pusryčiams ar vakarienei. Paruošti tešlą nėra sunku, tai užtruks šiek tiek ilgiau nei paruošti tą patį sumuštinį. Bet pusryčiai su blynais daug skanesni, ar ne? Purių obuolinių blynų gaminimo receptas prieš jus. Tai paprasta, o rezultatas jus džiugins!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kefyras2 stiklinės
-
Kvietiniai miltai3 stiklinės
-
Cukrus5~6 šaukštai
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus100 mililitrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite obuolius ir išimkite šerdį su grūdeliais. Obuolių minkštimą galima sutarkuoti stambia tarka, bet geriau labai smulkiai susmulkinti peiliu, taip neprarasime obuolių sulčių, jos nepateks į tešlą, o liks obuolių gabalėliuose.
-
2. Į dubenį, kuriame gaminsime tešlą, supilkite šiltą kefyrą arba rūgpienį. Jūs netgi galite šiek tiek pašildyti. Įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Galite naudoti maišytuvą.
-
Reklama
-
3. Ir po truputį beriame miltus. Tešla turi būti gana tiršta ir be gabalėlių.
-
4. Įdėkite sodos ir pjaustytų obuolių. Sumaišykite.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, šaukštu supilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
-
6. Paruoštus karštus blynus galima patepti sviestu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama