Purūs jogurtiniai blynai
5 (1 įvertinimai)
								2  Porcijos
						
								35 min.
						Apie receptą
Gaminkite purius jogurtinius blynus – tai tobuli pusryčiai visai šeimai! Šiuos blynus skanu patiekti su saldžiu sirupu ir rūgščiomis uogomis, pavyzdžiui, spanguolėmis. Naudokite naturalų jogurtą. Kepdami būtinai naudokite nepridegančią keptuvę, kitaip jūsų pusryčiai bus sugadinti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Pieno produktai / 
					# MiltaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Jogurtas180 mililitrų (be priedų)
- 
													Miltai100 gramų
- 
													Cukrus2 šaukštai
- 
													Kiaušinis1 vnt
- 
													Aliejus2 šaukštai
- 
													Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
- 
													Druska1 žiupsnelis
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus. 1. Paruoškite visus ingredientus.
- 
                                                     2. Jogurtas turi būti šiltas, todėl dėkite į puodą ir pakaitinkite ant mažos ugnies iki maždaug 36 laipsnių temperatūros. 2. Jogurtas turi būti šiltas, todėl dėkite į puodą ir pakaitinkite ant mažos ugnies iki maždaug 36 laipsnių temperatūros.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Į erdvų dubenį supilkite augalinį aliejų, įmuškite kiaušinį, įdėkite cukraus. Šiuos ingredientus suplakite kartu. 3. Į erdvų dubenį supilkite augalinį aliejų, įmuškite kiaušinį, įdėkite cukraus. Šiuos ingredientus suplakite kartu.
- 
                                                     4. Į šį mišinį supilkite šiltą jogurtą ir viską išmaišykite šluotele. 4. Į šį mišinį supilkite šiltą jogurtą ir viską išmaišykite šluotele.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Miltus persijokite su kepimo milteliais. 5. Miltus persijokite su kepimo milteliais.
- 
                                                     6. Viską plakite šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę. 6. Viską plakite šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir po šaukštą pilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite iš vienos pusės, kol ant tešlos paviršiaus atsiras burbuliukai, tada mentele apverskite blynus į kitą pusę. 7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir po šaukštą pilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite iš vienos pusės, kol ant tešlos paviršiaus atsiras burbuliukai, tada mentele apverskite blynus į kitą pusę.
- 
                                                     8. Ir pakepinti dar 2-3 minutes. 8. Ir pakepinti dar 2-3 minutes.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu, papuoškite uogomis ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu, papuoškite uogomis ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















