Purūs jogurtiniai blynai

Purūs jogurtiniai blynai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Gaminkite purius jogurtinius blynus – tai tobuli pusryčiai visai šeimai! Šiuos blynus skanu patiekti su saldžiu sirupu ir rūgščiomis uogomis, pavyzdžiui, spanguolėmis. Naudokite naturalų jogurtą. Kepdami būtinai naudokite nepridegančią keptuvę, kitaip jūsų pusryčiai bus sugadinti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jogurtas
    180 mililitrų (be priedų)
  • Miltai
    100 gramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Jogurtas turi būti šiltas, todėl dėkite į puodą ir pakaitinkite ant mažos ugnies iki maždaug 36 laipsnių temperatūros.
    2. Jogurtas turi būti šiltas, todėl dėkite į puodą ir pakaitinkite ant mažos ugnies iki maždaug 36 laipsnių temperatūros.
  • Reklama
  • Į erdvų dubenį supilkite augalinį aliejų, įmuškite kiaušinį, įdėkite cukraus. Šiuos ingredientus suplakite kartu.
    3. Į erdvų dubenį supilkite augalinį aliejų, įmuškite kiaušinį, įdėkite cukraus. Šiuos ingredientus suplakite kartu.
  • Į šį mišinį supilkite šiltą jogurtą ir viską išmaišykite šluotele.
    4. Į šį mišinį supilkite šiltą jogurtą ir viską išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Miltus persijokite su kepimo milteliais.
    5. Miltus persijokite su kepimo milteliais.
  • Viską plakite šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
    6. Viską plakite šluotele, kol gausite vienalytę tešlą, kuri savo konsistencija panaši į neriebią grietinę.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir po šaukštą pilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite iš vienos pusės, kol ant tešlos pav...
    7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite sausą keptuvę ir po šaukštą pilkite tešlą formuodami blynus. Kepkite iš vienos pusės, kol ant tešlos paviršiaus atsiras burbuliukai, tada mentele apverskite blynus į kitą pusę.
  • Ir pakepinti dar 2-3 minutes.
    8. Ir pakepinti dar 2-3 minutes.
  • Reklama
  • Blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu, papuoškite uogomis ir patiekite.
    9. Blynus dėkite į krūvą ant lėkštės, užpilkite mėgstamu sirupu, papuoškite uogomis ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai