Purių blynų su kefyru receptas

Purių blynų su kefyru receptas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Blynai – lengvai paruošiamas patiekalas sotiems pusryčiams. Juos galite patiekti su grietine, uogiene, kondensuotu pienu, jogurtu, bet kokiu sirupu, šokoladu. Pabandykite pagaminti amerikietišką blynų versiją. Tai greitas ir gana sotus patiekalas. Purius blynus galima paruošti su kefyru ar jogurtu, pridedant kepimo miltelių. Amerikietiški blynai ruošiami sausoje keptuvėje be aliejaus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    320 gramų
  • Cukrus
    60 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Soda
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kefyras
    400 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus blynams gaminti. Kad blynai būtų purūs, kefyrą pakaitinkite mikrobangų krosnelėje vieną minutę.
    1. Paruoškite ingredientus blynams gaminti. Kad blynai būtų purūs, kefyrą pakaitinkite mikrobangų krosnelėje vieną minutę.
  • Kvietinius miltus kartu su druska, soda ir kepimo milteliais persijokite į atitinkamo dydžio dubenį per smulkų sietelį.
    2. Kvietinius miltus kartu su druska, soda ir kepimo milteliais persijokite į atitinkamo dydžio dubenį per smulkų sietelį.
  • Reklama
  • Į sausus tešlos ingredientus suberkite cukrų ir šluotele maišykite sausą mišinį, kol visi ingredientai tolygiai susimaišys.
    3. Į sausus tešlos ingredientus suberkite cukrų ir šluotele maišykite sausą mišinį, kol visi ingredientai tolygiai susimaišys.
  • Paruoškite skystus ingredientus. Dubenyje sumaišykite kiaušinius.
    4. Paruoškite skystus ingredientus. Dubenyje sumaišykite kiaušinius.
  • Reklama
  • Į kiaušinius supilkite kefyrą ir augalinį aliejų, masę išmaišykite šluotele.
    5. Į kiaušinius supilkite kefyrą ir augalinį aliejų, masę išmaišykite šluotele.
  • Sausus ingredientus sumaišykite su skystu mišiniu ir gerai išmaišykite tešlą šluotele. Tešlos konsistencija bus vidutinė.
    6. Sausus ingredientus sumaišykite su skystu mišiniu ir gerai išmaišykite tešlą šluotele. Tešlos konsistencija bus vidutinė.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę storu dugnu, o geriausia – nepridegančia danga. Supilkite tešlą. Tešlos kiekis priklauso nuo nor...
    7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę storu dugnu, o geriausia – nepridegančia danga. Supilkite tešlą. Tešlos kiekis priklauso nuo norimo dydžio blynų. Apkepkite blyną iš vienos pusės, kol apskrus.
  • Kai ant viršaus esanti blizgi tešla taps matinė ir pasidengs daugybe burbuliukų, blyną apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
    8. Kai ant viršaus esanti blizgi tešla taps matinė ir pasidengs daugybe burbuliukų, blyną apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
  • Reklama
  • Blynus sudėkite į krūvą.
    9. Blynus sudėkite į krūvą.
  • Patiekite blynus su bet kokiu saldžiu užpilu. Gero apetito!
    10. Patiekite blynus su bet kokiu saldžiu užpilu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai