Pupelių ir vištienos užtepėlė

Pupelių ir vištienos užtepėlė

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
5 min.

Apie receptą

Pupelių ir vištienos užtepėlė paruošiama lengvai ir yra labai skani. Ji gali būti patiekiama kaip priedas prie bet kokių mėsos patiekalų arba tepama ant duonos, tačiau tam reikia padaryti tirštesnę. Šiame recepte nurodytos pupelės buvo konservuotos, tačiau tiks ir paprastos virtos pupelės. Vietoj virtos vištienos kulšelių galite rinktis virtą vištienos filė. Kaip prieskonius į užtepėlę pagal skonį galite įdėti ir maltų juodųjų pipirų ar paprikos.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Konservuotos pupelės
    150 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Garstyčios
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Vištienos kulšelė
    1 vnt (virta)
  • Česnakai
    1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Sudėkite pupeles į dubenį. Įdėkite druskos, cukraus ir garstyčių. Ten per spaudą išspauskite česnako skiltelę.
    2. Sudėkite pupeles į dubenį. Įdėkite druskos, cukraus ir garstyčių. Ten per spaudą išspauskite česnako skiltelę.
  • Reklama
  • Virtą vištienos kulšelę suplėšykite gabalėliais.
    3. Virtą vištienos kulšelę suplėšykite gabalėliais.
  • Supilkite augalinį aliejų.
    4. Supilkite augalinį aliejų.
  • Reklama
  • Naudodami trintuvą sutrinkite visus ingredientus. Jei norite skystesnės konsistencijos, įpilkite šilto vandens.
    5. Naudodami trintuvą sutrinkite visus ingredientus. Jei norite skystesnės konsistencijos, įpilkite šilto vandens.
  • Užtepėlė paruošta.
    6. Užtepėlė paruošta.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai