Pupelių ir vištienos užtepėlė
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
5 min.
Apie receptą
Pupelių ir vištienos užtepėlė paruošiama lengvai ir yra labai skani. Ji gali būti patiekiama kaip priedas prie bet kokių mėsos patiekalų arba tepama ant duonos, tačiau tam reikia padaryti tirštesnę. Šiame recepte nurodytos pupelės buvo konservuotos, tačiau tiks ir paprastos virtos pupelės. Vietoj virtos vištienos kulšelių galite rinktis virtą vištienos filė. Kaip prieskonius į užtepėlę pagal skonį galite įdėti ir maltų juodųjų pipirų ar paprikos.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Konservuotos pupelės150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Cukrus1 žiupsnelis
-
Garstyčios1/2 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus1 šaukštas
-
Vištienos kulšelė1 vnt (virta)
-
Česnakai1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Sudėkite pupeles į dubenį. Įdėkite druskos, cukraus ir garstyčių. Ten per spaudą išspauskite česnako skiltelę.
-
Reklama
-
3. Virtą vištienos kulšelę suplėšykite gabalėliais.
-
4. Supilkite augalinį aliejų.
-
Reklama
-
5. Naudodami trintuvą sutrinkite visus ingredientus. Jei norite skystesnės konsistencijos, įpilkite šilto vandens.
-
6. Užtepėlė paruošta.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama