Pupelių ir grybų sriuba

Pupelių ir grybų sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Jeigu mėgstate sodrius ir sočius, bet nesudėtingai paruošiamus sriubų receptus, tuomet atkreipkite dėmesį į šį. Nuostabus ingredientų derinys, nepakartojamas aromatas ir skonis - puikus pasirinkimas pietums. Dalinuosi paslaptimi, kaip greitai ir skaniai paruošti pupelių ir grybų sriubą. Įdėjus grietinėlės, patiekalas tampa nuostabiai švelnus. Jokių papildomų prieskonių čia nereikia, sriubos skonis pakankamai savarankiškas. Jei norite, galite sutrinti ją trintuvu, kad gautumėte kreminę trintą sriubą. Įvairovės dėlei labai siūlau išsivirti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    350 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas
    1~2 skiltelės
  • Sultinys
    1 litras
  • Konservuotos pupelės
    1 stiklinė
  • Grietinėlė
    0,5 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą kartu su augaliniu aliejumi. Sudėkite ten svogūną ir česnaką, kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami.
    2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą kartu su augaliniu aliejumi. Sudėkite ten svogūną ir česnaką, kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami.
  • Reklama
  • Nuplaukite ir susmulkinkite grybus. Kepkite apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kai skystis visiškai išgaruos, suberkite miltus ir ...
    3. Nuplaukite ir susmulkinkite grybus. Kepkite apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kai skystis visiškai išgaruos, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
  • Puode užvirinkite sultinį. Sudėkite ten apkepintus grybus ir pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite 10-12 minučių.
    4. Puode užvirinkite sultinį. Sudėkite ten apkepintus grybus ir pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite 10-12 minučių.
  • Reklama
  • Pabaigoje supilkite grietinėlę, šiek tiek pašildykite - ir viskas, sriubą galima patiekti. Greita, gana sotu ir skanu. Rekomenduoju išban...
    5. Pabaigoje supilkite grietinėlę, šiek tiek pašildykite - ir viskas, sriubą galima patiekti. Greita, gana sotu ir skanu. Rekomenduoju išbandyti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai