Pupelių ir grybų sriuba
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Jeigu mėgstate sodrius ir sočius, bet nesudėtingai paruošiamus sriubų receptus, tuomet atkreipkite dėmesį į šį. Nuostabus ingredientų derinys, nepakartojamas aromatas ir skonis - puikus pasirinkimas pietums. Dalinuosi paslaptimi, kaip greitai ir skaniai paruošti pupelių ir grybų sriubą. Įdėjus grietinėlės, patiekalas tampa nuostabiai švelnus. Jokių papildomų prieskonių čia nereikia, sriubos skonis pakankamai savarankiškas. Jei norite, galite sutrinti ją trintuvu, kad gautumėte kreminę trintą sriubą. Įvairovės dėlei labai siūlau išsivirti.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai350 gramų
-
Augalinis aliejus1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakas1~2 skiltelės
-
Sultinys1 litras
-
Konservuotos pupelės1 stiklinė
-
Grietinėlė0,5 stiklinės
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Miltai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą kartu su augaliniu aliejumi. Sudėkite ten svogūną ir česnaką, kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami. -
Reklama
-
3. Nuplaukite ir susmulkinkite grybus. Kepkite apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Kai skystis visiškai išgaruos, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. -
4. Puode užvirinkite sultinį. Sudėkite ten apkepintus grybus ir pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Virkite 10-12 minučių. -
Reklama
-
5. Pabaigoje supilkite grietinėlę, šiek tiek pašildykite - ir viskas, sriubą galima patiekti. Greita, gana sotu ir skanu. Rekomenduoju išbandyti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















