Pudingo pyragas

Pudingo pyragas

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Jei mėgstate pyragus, bet neturite galimybės ilgai su jais užsiimti, jums pravers šis receptas. Pyragas gaminamas be kepimo, per trumpą laiką ir be pastangų, gaunasi švelnus ir skanus. Pudingą galima išvirti patiems arba tiesiog nusipirkti paruoštą mišinį parduotuvėje. Vietoje šokoladinio pudingo galima naudoti bet kokio skonio, bet tada į jį pridėkite baltą šokoladą. O jei pudingas bus uoginis arba vaisinis, tada įdėkite šviežių uogų ar vaisių gabalėlių. Viršuje vietoje šokolado galima pabarstyti sutrupintais sausainiais arba riešutais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    500 mililitrų
  • Pudingas
    80 gramų
  • Cukriniai sausainiai
    300 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Šokoladas
    50 gramų
  • Šokoladas (bet koks)
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į storadugnį puodą suberkite šokoladinio pudingo mišinį, pridėkite cukrų ir išmaišykite, sudėkite šokoladą. Supilkite šiek tiek pieno ir ...
    2. Į storadugnį puodą suberkite šokoladinio pudingo mišinį, pridėkite cukrų ir išmaišykite, sudėkite šokoladą. Supilkite šiek tiek pieno ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite likusį pieną ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Puodą uždėkite ant silpnos ugnies ir virkite, maišydami, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, įdėkite sviestą ir maišykite iki vientisos ...
    3. Puodą uždėkite ant silpnos ugnies ir virkite, maišydami, kol sutirštės. Nukelkite nuo ugnies, įdėkite sviestą ir maišykite iki vientisos masės. Pudingą uždenkite plėvele, kad liestų paviršių.
  • Formą išklokite plėvele ir išdėliokite cukrinius sausainius vienu sluoksniu.
    4. Formą išklokite plėvele ir išdėliokite cukrinius sausainius vienu sluoksniu.
  • Reklama
  • Ant sausainių dėkite dalį šilto pudingo ir išlyginkite.
    5. Ant sausainių dėkite dalį šilto pudingo ir išlyginkite.
  • Keiskite sausainių ir pudingo sluoksnius. Viršutinis sluoksnis turi būti pudingas, jį išlyginkite.
    6. Keiskite sausainių ir pudingo sluoksnius. Viršutinis sluoksnis turi būti pudingas, jį išlyginkite.
  • Reklama
  • Ant viršaus sutarkuokite šokoladą ir dėkite į šaldytuvą 8 valandoms, kad įsigertų.
    7. Ant viršaus sutarkuokite šokoladą ir dėkite į šaldytuvą 8 valandoms, kad įsigertų.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai