Kepsnys ant elektrinio grilio
3.5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Turėdami elektrinį grilį, ant jo iškepkite sultingą, keptą kiaulienos kepsnį, nes tai yra 5-8 minučių reikalas! Nepamirškite marinuoti bent 30 minučių, kad mėsa taptų kvapni ir sultinga. Kas iš mūsų nesvajoja apie sultingą ir rausvą kepsnį pietums ar vakarienei? Šį norą nesunku išpildyti įsigijus elektrinę kepsninę, nes tuomet mėsos patiekalus galima iškepti per kelias minutes, jeigu jie iš anksto pamarinuoti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
Sojų padažas150 mililitrų
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Juodieji pipirai4 žiupsneliai (malti)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Kiaulienos mėsą nuplaukite vandenyje. Nenukirpkite plėvelių nuo šoninių mėsos dalių, nes jų dėka kepsnys išlaikys savo formą. Supjaustykite mėsą. Druska ir pipirais ištrinkite kiekvieną gabalėlį iš visų pusių.
-
Reklama
-
3. Į gilų indą supilkite sojų padažą ir augalinį aliejų. Įdėkite kiaulienos gabalėlius į indą ir pamarinuokite 1 valandą kambario temperatūroje arba 3 valandas šaldytuve, karts nuo karto apversdami į kitą pusę.
-
4. Įkaitinkite elektrinį grilį. Jei pageidaujama, kepsninės šonus galima patepti augaliniu aliejumi. Dėkite kepsnelius ant grotelių, antrą dalį nuspauskite ir kepkite 5 – 8 minutes, priklausomai nuo technikos galios ir mėsos storio.
-
Reklama
-
5. Jei grilis yra viengubas, po nurodyto laiko apverskite mėsą į kitą pusę. Jei dvigubai, tada jis bus visiškai paruoštas!
-
6. Sudėkite kepsnius į lėkštę ir uždenkite dubeniu viršuje, kad garuotų iš vidaus. Palikite 8-10 minučių. Arba suvyniokite į foliją.
-
Reklama
-
7. Patiekite kepsnius iš elektrinės kepsninės su daržovėmis ir žolelėmis, į patiekalą galite įpilti bet kokio padažo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama