Prancūziškos persimonų salotos su ožkos sūriu

Prancūziškos persimonų salotos su ožkos sūriu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šios salotos puikiai tinka šventiniam stalui ir neabejotinai patiks moteriškajai pusei. Tai būtų puikus pasirinkimas vakarėliui ar mergvakariui, o pasigaminti labai paprasta. Salotoms rinkitės kietus, antraip salotos suges. Minkštą ožkos sūrį galite naudoti supjaustę nedideliais kubeliais. Citrinų sultis galima pakeisti laimo sultimis.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Persimonai
    100 gramų
  • Mandarinai
    2 vnt
  • Ožkos sūris
    70 gramų (minkštas)
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Dižono garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Medus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos sultys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Arugula
    30 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vaisius ir rukolą.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite vaisius ir rukolą.
  • Dubenyje sumaišykite Dižono garstyčias, augalinį aliejų, citrinos sultis, juoduosius pipirus ir medų.
    2. Dubenyje sumaišykite Dižono garstyčias, augalinį aliejų, citrinos sultis, juoduosius pipirus ir medų.
  • Reklama
  • Išdėliokite rukolą ant serviravimo lėkštės. Nulupkite persimoną, išimkite sėklas ir supjaustykite vidutiniais kubeliais.
    3. Išdėliokite rukolą ant serviravimo lėkštės. Nulupkite persimoną, išimkite sėklas ir supjaustykite vidutiniais kubeliais.
  • Mandarinus nulupkite, padalinkite griežinėliais, nuimkite visas plėveles ir sudėkite į salotas.
    4. Mandarinus nulupkite, padalinkite griežinėliais, nuimkite visas plėveles ir sudėkite į salotas.
  • Reklama
  • Ant viršaus sutrupinkite ožkos sūrį ir sudėkite raudonųjų svogūnų pusžiedžius.
    5. Ant viršaus sutrupinkite ožkos sūrį ir sudėkite raudonųjų svogūnų pusžiedžius.
  • Padažą užpilkite ant salotų, pasūdykite ir patiekite.
    6. Padažą užpilkite ant salotų, pasūdykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai