Prancūziškas braškių skrebutis

Prancūziškas braškių skrebutis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Pusryčiams paruoškite paprastą, bet skanų braškinį skrebutį. Duoną skrebučiams geriausia naudoti ne šviežią, ji geriau sugeria skystį ir išlaikys formą. Uogienę imkite tirštą ir geriausia vienalytę, tada skrebučiai geriau sulips.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Duona skrebučiui
    4 riekelės
  • Kiaušinis
    1 vnt (mažas)
  • Pienas
    80 mililitrų
  • Braškių uogienė
    4 šaukštai
  • Cukraus pudra
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Surinkite visus ingredientus, kurių reikia braškiniam prancūziškam skrebučiui.
    1. Surinkite visus ingredientus, kurių reikia braškiniam prancūziškam skrebučiui.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir supilkite pieną. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir supilkite pieną. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Dvi skrudintos duonos riekeles aptepkite storu braškių uogienės sluoksniu. Leiskite šiek tiek pastovėti, kad susigertų. Uždenkite kitomis...
    3. Dvi skrudintos duonos riekeles aptepkite storu braškių uogienės sluoksniu. Leiskite šiek tiek pastovėti, kad susigertų. Uždenkite kitomis duonos riekelėmis ir lengvai paspauskite.
  • Nupjaustykite duonos kraštus ir įstrižai perpjaukite į du trikampius.
    4. Nupjaustykite duonos kraštus ir įstrižai perpjaukite į du trikampius.
  • Reklama
  • Kiekvieną skrebutį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį, kad įsigertų.
    5. Kiekvieną skrebutį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį, kad įsigertų.
  • Kepkite skrebučius karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra.
    6. Kepkite skrebučius karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai