Prancūziškas braškių skrebutis
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Pusryčiams paruoškite paprastą, bet skanų braškinį skrebutį. Duoną skrebučiams geriausia naudoti ne šviežią, ji geriau sugeria skystį ir išlaikys formą. Uogienę imkite tirštą ir geriausia vienalytę, tada skrebučiai geriau sulips.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Duona skrebučiui4 riekelės
-
Kiaušinis1 vnt (mažas)
-
Pienas80 mililitrų
-
Braškių uogienė4 šaukštai
-
Cukraus pudra1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Surinkite visus ingredientus, kurių reikia braškiniam prancūziškam skrebučiui.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir supilkite pieną. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Dvi skrudintos duonos riekeles aptepkite storu braškių uogienės sluoksniu. Leiskite šiek tiek pastovėti, kad susigertų. Uždenkite kitomis duonos riekelėmis ir lengvai paspauskite.
-
4. Nupjaustykite duonos kraštus ir įstrižai perpjaukite į du trikampius.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną skrebutį iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių plakinį, kad įsigertų.
-
6. Kepkite skrebučius karštoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama