Pomidoruose troškinta vištiena

Pomidoruose troškinta vištiena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Vištiena pomidorų padaže su svogūnais – universalus ir skanus patiekalas. Šis patiekalas paruošiamas gana greitai, o gausus aromatingo padažo kiekis pavers skanų bet kurį garnyrą. Išbandykite! Šį kartą siūlau su manimi pagaminti skanios vištienos troškintos pomidorų padaže. Taip troškinta mėsa gaunasi labai minkšta ir sultinga. Ir prieskoniai, įtraukti į patiekalą, daro ją aromatingą ir skanią.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Ciberžolė
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kečupas
    1 šaukštas
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustykite žiedais, pagardinkite druska ir pakepinkite keptuvėje svieste.
    1. Svogūną supjaustykite žiedais, pagardinkite druska ir pakepinkite keptuvėje svieste.
  • Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
    2. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai pjaustytus pomidorus.
    3. Toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai pjaustytus pomidorus.
  • Vištienos gabaliukus pamarinuokite ciberžolėje, kečupe, druskoje ir pipiruose (15 min.). Mėsą apkepkite keptuvėje, kol iškeps.
    4. Vištienos gabaliukus pamarinuokite ciberžolėje, kečupe, druskoje ir pipiruose (15 min.). Mėsą apkepkite keptuvėje, kol iškeps.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite stiklinę vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Tada į mėsą sudėkite svogūnus ir pomidorus.
    5. Į keptuvę supilkite stiklinę vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Tada į mėsą sudėkite svogūnus ir pomidorus.
  • Troškinkite, kol išgaruos skysčio perteklius. Gero apetito!
    6. Troškinkite, kol išgaruos skysčio perteklius. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai