Pomidoruose troškinta vištiena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Vištiena pomidorų padaže su svogūnais – universalus ir skanus patiekalas. Šis patiekalas paruošiamas gana greitai, o gausus aromatingo padažo kiekis pavers skanų bet kurį garnyrą. Išbandykite! Šį kartą siūlau su manimi pagaminti skanios vištienos troškintos pomidorų padaže. Taip troškinta mėsa gaunasi labai minkšta ir sultinga. Ir prieskoniai, įtraukti į patiekalą, daro ją aromatingą ir skanią.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1 kilogramas
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorai3 vnt
-
Ciberžolė1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kečupas1 šaukštas
-
Sviestas2 šaukštai
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustykite žiedais, pagardinkite druska ir pakepinkite keptuvėje svieste.
-
2. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai pjaustytus pomidorus.
-
4. Vištienos gabaliukus pamarinuokite ciberžolėje, kečupe, druskoje ir pipiruose (15 min.). Mėsą apkepkite keptuvėje, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Į keptuvę supilkite stiklinę vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Tada į mėsą sudėkite svogūnus ir pomidorus.
-
6. Troškinkite, kol išgaruos skysčio perteklius. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama