Pomidorų sriuba su kiauliena

Pomidorų sriuba su kiauliena

4.4 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 50 min.

Apie receptą

Ieškote skanios ir kvapnios sriubos recepto? Tuomet pietums puikiai tiks pomidorų sriuba su kiauliena. Soti ir skani sriuba patiks visiems jūsų šeimos nariams, paruošiama labai paprastai ir lengvai. Labai mėgstu įvairius pomidorų sriubos gaminimo variantus, jas verdu bet kuriuo metų laiku. Bet man, kaip vyrui, labiau patinka ne paprastos sriubos nieko nepridedant, o sočios, tirštos ir su mėsa. Pomidorų sriubos su kiauliena receptas yra paprastas, tačiau sriuba yra soti, skani ir labai kvapni. Dabar, perskaitę šį paprastą receptą, jūs taip pat žinosite, kaip virti pomidorų sriubą su kiauliena.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    300 gramų
  • Pomidorai
    400 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Paprika
    2 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Gvazdikas
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Žalumynai
    1 ryšulėlis
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos gabalėlį užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės ant vidutinės arba stiprios ugnies. Palaukiame, kol užvirs vanduo, o tada...
    1. Kiaulienos gabalėlį užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės ant vidutinės arba stiprios ugnies. Palaukiame, kol užvirs vanduo, o tada įdedame nuluptą visą svogūną su gvazdikėliais ir lauro lapu. Virkite, kol mėsa suminkštės, apie 1 val.
  • Tada iš puodo išimame mėsą, svogūnus ir gvazdikėlius, sultinį nukošiame ir vėl dedame ant ugnies virti.
    2. Tada iš puodo išimame mėsą, svogūnus ir gvazdikėlius, sultinį nukošiame ir vėl dedame ant ugnies virti.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į verdantį sultinį.
    3. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į verdantį sultinį.
  • Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką reikia pakepinti augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
    4. Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką reikia pakepinti augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Nuluptas ir nuplautas saldžiąsias paprikas supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais ir česnakais.
    5. Nuluptas ir nuplautas saldžiąsias paprikas supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę su svogūnais ir česnakais.
  • Morką nulupame, nuplauname ir sutarkuojame. Tada sudėkite į daržoves keptuvėje.
    6. Morką nulupame, nuplauname ir sutarkuojame. Tada sudėkite į daržoves keptuvėje.
  • Reklama
  • Dabar atėjo eilė į keptuvę sudėti trintus pomidorus kartu su sultimis. Išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
    7. Dabar atėjo eilė į keptuvę sudėti trintus pomidorus kartu su sultimis. Išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
  • Kol daržovės troškinasi, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais, nusiųskite į sultinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    8. Kol daržovės troškinasi, supjaustykite mėsą mažais gabalėliais, nusiųskite į sultinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Sudedame daržoves iš keptuvės į puodą, užviriname sriubą ir nukeliame nuo viryklės. Leiskite sriubai pastovėti 15–20 minučių, o tada pati...
    9. Sudedame daržoves iš keptuvės į puodą, užviriname sriubą ir nukeliame nuo viryklės. Leiskite sriubai pastovėti 15–20 minučių, o tada patiekite ant stalo, papuošdami žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai