Pomidorų ir slyvų kečupas

Pomidorų ir slyvų kečupas

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kečupų jau seniai nepirkau parduotuvėse, nes man labiau patinka naminiai, pavyzdžiui, pomidorų ir slyvų kečupas. Padažas aštrus, pikantiško skonio, tinka prie žuvies ir mėsos. Dalinamės receptu! Pagaminti pomidorų kečupą su slyvomis labai paprasta, peržiūrėkite nuoseklias rekomendacijas ir jų laikykitės. Pridėkite savo prieskonių pagal skonį ir gaukite visiškai kitokį unikalų skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    1 kilogramas
  • Slyvos
    600~700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    0,75 šaukšto
  • Cukrus
    100 gramų
  • Čili pipirai
    1~2 vnt (neprivaloma)
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Actas
    1 šaukštas
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Petražolės ir bazilikas
    30 gramų
  • Pipirų mišinys
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Supjaustytus pomidorus sudėkite į puodą storu dugnu.
    2. Supjaustytus pomidorus sudėkite į puodą storu dugnu.
  • Reklama
  • Slyvas nulupkite ir sudėkite į pomidorus.
    3. Slyvas nulupkite ir sudėkite į pomidorus.
  • Suberkite svogūną ir smulkiai pjaustytą čili pipirą, padėkite ant ugnies.
    4. Suberkite svogūną ir smulkiai pjaustytą čili pipirą, padėkite ant ugnies.
  • Reklama
  • Kai tik pasirodys sultys ir masė šiek tiek nusės, sutrinkite panardintu trintuvu.
    5. Kai tik pasirodys sultys ir masė šiek tiek nusės, sutrinkite panardintu trintuvu.
  • Masę perkoškite per sietelį.
    6. Masę perkoškite per sietelį.
  • Reklama
  • Puodą su kečupu dėkite ant ugnies, įberkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapą ir virkite masę, kol sutirštės ant silpnos ugnies, 30-40...
    7. Puodą su kečupu dėkite ant ugnies, įberkite druskos, cukraus, pipirų, lauro lapą ir virkite masę, kol sutirštės ant silpnos ugnies, 30-40 min.
  • Susmulkinkite petražoles ir baziliką.
    8. Susmulkinkite petražoles ir baziliką.
  • Reklama
  • Česnaką sutarkuokite.
    9. Česnaką sutarkuokite.
  • Įdėkite česnaką ir žoleles maždaug 10 minučių, kol kečupas bus paruoštas.
    10. Įdėkite česnaką ir žoleles maždaug 10 minučių, kol kečupas bus paruoštas.
  • Reklama
  • Jei ruošiate kečupą žiemai, paruoškite stiklainius, kuriuos reikia sterilizuoti virš verdančio vandens arba orkaitėje.
    11. Jei ruošiate kečupą žiemai, paruoškite stiklainius, kuriuos reikia sterilizuoti virš verdančio vandens arba orkaitėje.
  • Išdėliokite kečupą saugojimui sterilizuotuose stiklainiuose, o likučius galėsite paragauti. Kečupas gavosi kvapnus, skanus, pikantiško aš...
    12. Išdėliokite kečupą saugojimui sterilizuotuose stiklainiuose, o likučius galėsite paragauti. Kečupas gavosi kvapnus, skanus, pikantiško aštrumo, tinkantis prie žuvies ir mėsos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai