Pomidorų ir agurkų sultys

Pomidorų ir agurkų sultys

4.5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Šių sulčių skonis toks pat geras kaip ir įprastų, tačiau skonis daug lengvesnis ir kvepia gaiviai. Naudokite receptą! Sultims gaminti tinka pernokę agurkai ir pomidorai, kurie netinka konservuoti, bet nesugedę. Jei neturite sulčiaspaudės, agurkus galite sutarkuoti smulkia tarka, pomidorus susmulkinti trintuvu ir išspausti sultis. Geriausia sultis laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    1 kilogramas
  • Pomidorai
    1.5 kilogramo
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite pomidorus ir agurkus, pašalindami sugedusius, nuplaukite ir gerai nusausinikite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite pomidorus ir agurkus, pašalindami sugedusius, nuplaukite ir gerai nusausinikite.
  • Agurkus supjaustykite ir per sulčiaspaudę išspauskite sultis.
    2. Agurkus supjaustykite ir per sulčiaspaudę išspauskite sultis.
  • Reklama
  • Nuo pomidorų nuimkite stiebus, supjaustykite gabalėliais ir išspauskite sultis. Sumaišykite agurkų ir pomidorų sultis ir išmaišykite.
    3. Nuo pomidorų nuimkite stiebus, supjaustykite gabalėliais ir išspauskite sultis. Sumaišykite agurkų ir pomidorų sultis ir išmaišykite.
  • Sultis galite gerti iš karto, įberdami druskos pagal skonį.
    4. Sultis galite gerti iš karto, įberdami druskos pagal skonį.
  • Reklama
  • Sultis galima laikyti žiemai. Norėdami tai padaryti, kruopščiai išplaukite ir sterilizuokite stiklainius. Penkias minutes virkite geležin...
    5. Sultis galima laikyti žiemai. Norėdami tai padaryti, kruopščiai išplaukite ir sterilizuokite stiklainius. Penkias minutes virkite geležinius dangčius. Sultis supilkite į storadugnį puodą, pagal skonį pasūdykite ir padėkite ant vidutinės ugnies. Sultis užvirinkite ir virkite tris minutes.
  • Karštas sultis supilstykite į paruoštus stiklainius, sandariai uždarykite, apverskite ir suvyniokite, kol visiškai atvės. Grąžinkite stik...
    6. Karštas sultis supilstykite į paruoštus stiklainius, sandariai uždarykite, apverskite ir suvyniokite, kol visiškai atvės. Grąžinkite stiklainius į pradinę padėtį ir laikykite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai